Neverjetno. Tudi zato, ker se je Slovenija tistega dne prebudila v močno zasneženo jutro, cest pa ne v Celju in ne kje drugje cestarjem ni uspelo sproti čistiti.

Bolj kot sama Ceca na odru, ki menda ni imela pretiranih zvezdniških muh, le po njene cigarete so morali gostitelji sredi noči v sosednjo Avstrijo, je bilo zanimivo dogajanje ob koncertu. Vrata dvorane so organizatorji odprli slabo uro pred začetkom koncerta, policisti, ki bi sicer morali tistega dne skrbeti za red na sosednjem nogometnem stadionu, a je tekma zaradi snega odpadla, pa so bili prerazporejeni na Cecin koncert. Čeprav so jih skrbele grožnje o podtaknjeni bombi, tokrat o tem ni bilo ne duha ne sluha.

V dvorani več žensk kot moških

Zanimivo je tudi, da je bilo v dvorani veliko več predstavnic nežnejšega spola kot moških. In to vseh starosti ter velikosti, urejenih od glave do peta, z razgaljenimi popki in rameni zaradi drznih korzetov ter kratkih kril. Policisti, kriminalisti v civilu in Cecini telesni stražarji niso imeli kaj dosti dela. Še največ težav je bilo s tistimi, ki so imeli ponarejene vstopnice. Govori se o približno tisočih, a kaj, ko tega tisti, ki so jih kupili, niso vedeli vse do vrat, saj so bile karte originalne, le žiga ni bilo na njih.

Pregloboko pogledali v kozarec, v dekolte pa ne

No, nekaj malega moških je pregloboko pogledalo v kozarec, zato so jih morali policisti odstraniti, zanimivo pa je, da niso obenem pregloboko kukali tudi v Cecin dekolte. Jim ni bilo treba, saj so njene prsi same uhajale izza drzne svilene obleke. Zato se je, ko se je tega naveličala, preoblekla. Sicer pa se je Ceca v svojo domovino vrnila obložena s številnimi nakupovalnimi vrečkami, v katerih so se po njenih besedah skrivala darila za njena otroka. Ali ji je za popotnico poleg šopka rož kaj podaril tudi njen veliki oboževalec, celjski podjetnik Franci Pliberšek , lastnik podjetja Mik, nam ni razkrila. Smo pa odkrili, da je šlo nedvomno za dobro poslovno potezo, saj ima Pliberšek svoje podjetje tudi v Srbiji in Albaniji.