Prejeto priznanje predstavlja izjemno visoko čast in potrditev, da je Kronoterm na pravi poti vlaganja v trajnostne rešitve, energetsko učinkovitost ter inovativnost, ki se odražajo v njegovih izdelkih in storitvah. Veseli nas, da so naši dosežki in vodilna vloga v panogi prepoznani in cenjeni na širšem gospodarskem in družbenem nivoju, pravijo v podjetju.

Predanost in trud v razvoju inovativnih rešitev

Projekt Štajerski gospodarski oskar združuje Štajersko gospodarsko zbornico Maribor in Regionalno gospodarsko zbornico Celje, ki si prizadevata spodbujati inovativnost, visoko profesionalnost ter trajnostni razvoj v regiji. Nagrada je razdeljena v pet kategorij, ki prepoznava najuspešnejša mala, srednja in velika podjetja, izpostavlja najboljšega zaposlovalca ter nagrajuje najperspektivnejše podjetje v širši regiji.

Podjetje Kronoterm se je izkazalo kot vodilno srednje veliko podjetje, ki je prepoznano po inovativnih rešitvah in visoki kakovosti storitev na področju ogrevalnih rešitev. Prejeto priznanje potrjuje njihovo predanost in trud v razvoju inovativnih rešitev, ki prinašajo visoko energetsko učinkovitost ter trajnostni razvoj. Komisijo so prepričali z izjemno visoko učinkovitostjo svojih naprav, s skrbjo za okolje in uporabniku prijaznim upravljanjem naprav s pomočjo naprednih tehnologij.

Nagrada slavi gospodarsko moč in dosežke najuspešnejših podjetij

Nagrada štajerski gospodarski oskar slavi gospodarsko moč in dosežke najuspešnejših podjetij Štajerske ter nosi simboliko močne gospodarske regije, ki temelji na bogati industriji ter vinogradniški tradiciji. Prepoznavna podoba nagrade, ki združuje kulturno dediščino in gospodarski uspeh, predstavlja srce nagrade v posebej oblikovanem kipcu, izdelanem iz kombinacije lesa in epoksi smole. Ta simbolizira uspešnost podjetij in nosi v sebi pomen prestiža in ugleda. Nagrada združuje tradicijo z inovacijami, ki so ključni elementi najboljših podjetij v štajerski regiji.