Tanja Skaza, solastnica velenjske gazele Plastika Skaza, s svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudi navdihovati pri iskanju samega sebe, odkrivanju svojih potreb in potencialov, pri tem pa čim več menedžerk transformirati v voditeljice, ki gradijo odnose. Zaveda se namreč, da so zadovoljni in zavzeti zaposleni ključ do poslovnega uspeha. Z namenom, da lastnicam, menedžerkam in vodjem preda tehnike in prijeme, s katerimi osebnostno, poslovno in dohodkovno zrastejo, najavlja že drugo Akademijo Spremembe vredna, ki se začne 23. februarja.

Veščine za uravnoteženje osebnega in poslovnega življenja

V Akademiji Spremembe vredna med enajstimi srečanji s skupino poslovno uspešnih žensk razvijajo veščine, ki pomagajo pri ravnovesju osebnega in poslovnega življenja, doseganju boljših poslovnih rezultatov in razvoju vodstvenih kompetenc. Pri tem spoznavajo in preigravajo konkretne primere iz prakse ter študijske primere. Akademija je tako rekoč mini MBA s področja razvoja kompetenc, ki jih sodobni vodja oziroma zaposleni potrebuje, zato da je osebno srečen in poslovno uspešen ter zadovoljen in zavzet. Z udeležbo na akademiji se opolnomočijo, povežejo, spoznajo, na katerih področjih potrebujejo nova znanja in skupaj z drugimi soudeleženkami soustvarijo čudovita poslovna sodelovanja.

Stopila v čevlje zmagovalke

»Ko rasteš osebno, rasteš tudi poslovno. Spremenila sem pogled na svoje življenje. Včasih sem videla samo to, česa nimam, sedaj vidim, kaj vse imam. Za vsako stvar posebej, pa naj bo še tako majhna, sem hvaležna, hvaležna iz srca. Zavedam se, da kot lastnica in direktorica podjetja želim biti zgled zaposlenim, zato sem iz vloge  žrtve stopila v čevlje zmagovalke. S tem pa dosegamo tudi vedno boljše rezultate v podjetju.« Erika Pleško, direktorica podjetja Tuli,ena izmed dvajsetih prvih ambasadork Akademije Spremembe vredna, danes ponosno pove, kako je z njeno pomočjo naredila velike spremembe tako na osebnem, kot tudi poslovnem in prihodkovnem področju. Erika je prav tako udeleženka 2. letnika Akademije Spremembe vredna, ki že poteka od januarja letos.

Osebni mentorski pristop

Celotno izobraževanje, preko mentorskega in coaching pristopa, vodi Tanja Skaza osebno ter skupaj z drugimi strokovnjaki z različnih področij, tako da je uspeh res zagotovljen, pridobljena znanja pa so direktno prenosljiva in uporabna v poslovnem okolju. Svoje znanje in izkušnje bo širila naprej na novi Akademiji Spremembe vredna, s katero začne 23. februarja.