Obramba je v vseh ekipnih športih najbolj zgovoren pokazatelj stanja ekipe. Brez dobrih medčloveških odnosov, razumevanja drug drugega, solidarnosti in sopomaganja ni mogoče igrati dobro vsem trenerskih shemam navkljub. Ekipa, ki v slovenski ligi izrazito zastopa to logiko, je Bravo, ki na prvi tekmi vročega konca tedna doma pričakuje predzadnje Domžale. Vroče popoldne v Šiški, kar dodatno govori v prid pričakovanju manjšega števila golov od 2,5 skupno za kvoto 3,90.

V nedeljo na prvi poznopopoldanski tekmi Radomlje doma pričakujejo Muro. Itak razigranim Radomljam se je pridružil še Francesco Tahiraj, nekoč znamenitost Aluminija, Mura pa igra najlepši nogomet te čase pri nas. Tekma kot posladek pred glavno jedjo, večernim derbijem v Mariboru, na katerem pa navkljub prav tako pričakovani vročini ne bi smelo manjkati golov, o čemer govori tudi 1,65 visoka kvota na skupno več od 2,5 gola.

Na večernem derbiju se zdi vse na strani Olimpije, ki bo gostovala v Mariboru. Po nekaj srečnih uvodnih zmagah, a tudi igri, ki se je skozi te tekme vzpostavila in deluje za domače razmere prepričljivo, so Ljubljančani prvi s šestimi točkami prednosti pred Mariborčani na osmem mestu. Olimpijo krasi dobra obramba in nizki rezultati, tudi v Mariboru pa Ljubljančani lahko čakajo na napako nasprotnika. Proti finskemu nasprotniku so bili ob neopravilni obrambi Mariborčani tudi precej brezidejni v napadu. Kljub temu stavnica nudi nižji dvojni znak na domačina kot na Olimpijo, v primeru katere stava 02 obeta pomnožek investicije s kvoto 1,65. Za nepohlepne povsem dovolj.

In še ponedeljkova tekma Gorica – Koper, primorski derbi, tekma posebnega rivalstva, na kateri bi bil najmanjše presenečenje remi za kvoto 3,30.