Colorado ima po 38 odigranih tekmah 57 točk, štiri več od Nashville Predators, ki so danes prav tako slavili. Na domačem ledu so Winnipeg Jets ugnali s 5:2.

Hokejisti iz mesta angelov ostajajo na šestem mestu zahodne konference, po 41 tekmah so zbrali 45 točk, a znova zapadli v negativen niz, ki se trenutno razteza tri tekme. Predvsem v obrambi kralji ne delujejo suvereno, saj so na zadnjih treh tekmah prejeli kar 16 golov.

Čeprav so proti vratom tekmecev znova sprožili precej več strelov (41:27), je Colorado prvo tretjino zaključil z vodstvom, potem ko je v deseti minuti zadel Mikko Rantanen s hokejistom več na ledu. V tretji minuti druge tretjine je Kiefer Sherwood povišal vodstvo gostov, šest minut kasneje pa je prav Kopitar ob igri z igralcem več na ledu izkoristil gnečo pred vrati Darcyja Kuemperja ter znižal na 1:2.

V zadnjem delu igre je imel Los Angeles dvakrat priložnost z igralcem več, a ni našel poti mimo razpoloženega Kuemperja. Ta je na koncu zbral 40 obramb. Med obema dvominutnima kaznima je za Colorado zadel še Nicolas Aube-Kubel, v prazno mrežo pa je piko na i zmagi postavil Devon Toews.

Kopitar in soigralci bodo naslednjič na delu v noči na ponedeljek, ko bodo pri New Jersey Devils začeli serijo šestih gostovanj.