Naj gre za sestanek s partnerji ali komunikacijo znotraj podjetja - rešitev MS Teams je skoraj nepogrešljiva. Posebej, če delamo na oddaljenih lokacijah, na primer od doma. Podjetja so se torej danes znašla pred številnimi izzivi, pri katerih sta komunikacija znotraj kolektiva, ki je razdrobljen po različnih lokacijah, ter komunikacija s partnerji, lahko odločilna konkurenčna dejavnika. Lahko to v svojem podjetju izboljšate? Seveda lahko.

Popolna integracija in ena telefonska številka

MS Teams lahko zdaj integrirate s storitvijo NFON. Spoznali boste, da ima NFON integracija z Microsoft Teams vse, kar ste kadarkoli pogrešali pri komunikaciji.

Enostavna komunikacija kjerkoli in kadarkoli oziroma stalna dosegljivost ter ena telefonska številka na več različnih napravah sta prednosti, ki ju ne gre spregledati. Zakaj bi morali sebe in partnerje obremenjevati z več telefonskimi številkami in vsemi mogočimi kontakti, če vas lahko v vsakem trenutku prikličejo na eno telefonsko številko? NFON integracija z Microsoft Teams omogoča prav to.

Poleg tega gre za varno in fleksibilno telefonijo, ki hkrati zmanjša stroške ter je primerna za prav vsako podjetje.

Računalnik, telefon ali tablica

NFON je rešitev v oblaku, ki jo lahko uporabljate v navezi s pametnim telefonom, računalnikom ali tablico. Ker deluje v oblaku, je popolnoma vseeno, na kateri napravi jo uporabljate, saj boste na vseh enako učinkoviti.

Zakaj prav NFON integracija z Microsoft Teams?

Kar nekaj razlogov je, ki govorijo v prid NFON integracija z Microsoft Teams in so prepričali že mnoge odločevalce ter zaposlene v podjetjih.

• Če ste naveličani vzdrževanja sistema v podjetju, NFON predstavlja storitev, pri kateri je vzdrževanje ničelno, saj nudijo celovito rešitev, pri kateri uporabnik ne bo razmišljal o tem, zakaj ima težave s telefonijo, temveč se bo lahko nemoteno ukvarjal s svojim poslom.

• NFON integracija z Microsoft Teams deluje celo, ko internetne povezave ni na voljo ali je slaba, saj se poveže v mobilno omrežje.

• Še en pomemben poudarek je tarifni model plačila, kjer se storitev plača glede na porabo. Vsako podjetje torej plača smo tiste storitve, ki jih uporablja in se s tem izogne nepotrebnim stroškom.

Ste vedeli, da je NFON ponudnik, ki je prisoten po vsej Evropi in eno od desetih najbolj inovativnih evropskih podjetij? Mnogi so že spoznali njegove prednosti, kot so hitra aktivacija, priročnost in izpiljena uporabniška izkušnja, zanesljivost, ničelno vzdrževanje, stroškovna učinkovitost in še bi lahko naštevali.

Več o rešitvi in o tem, zakaj potrebujete prav NFON integracija z Microsoft Teams, najdete na spletni strani https://www.nfon.com/si/premium-resitve/nvoice-for-microsoft-teams

Za individualni posvet s strokovnjakom kliknite TUKAJ.

Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft