Duncan Robinson je bil z 18 točkami prvi strelec Miamija, na drugi strani je Buddy Hield dosegel eno več. Oba nista bila člana začetnih peterk, igralci pa so imeli zelo enakomerno razporejen igralni čas.

Denver Nuggets so z 89:82 premagali Washington Wizards, Troy Daniels je bil z 22 točkami najboljši strelec Denverja, za katerega slovenski igralec Vlatko Čančar ni dobil priložnosti za igro, Rui Hachimura pa je bil z 18 točkami prvi mož poražene zasedbe.

Pripravljalne tekme po premoru sredi marca zaradi pandemije novega koronavirusa so se v Orlandu začele v noči na četrtek po srednjeevropskem času, na programu sta bili še dve tekmi.

Los Angeles Clippers so bili z 99:90 boljši od Orlando Magic, New Orleans Pelicans pa so porazili Brooklyn Nets z 99:68. Luko Dončića in Dallas Mavericks prva tekma čaka v noči na petek, ko se bodo pomerili z Los Angeles Lakers.

Prve pripravljalne tekme v najmočnejši košarkarski ligi na svetu namesto 48 minut potekajo 40 minut. Redni del sezone po ustaljenem časovnem formatu, torej z vsako četrtino po 12 minut, se bo v Disneyjevem športnem kompleksu na Floridi nadaljeval 30. julija.