»Imamo odlično ekipo, a ni nam uspelo osvajati lovorik. Zame je zelo težko, saj si vselej želim zmagati. Želim si naslove in to čim prej,« je za Sky povedal 26-letni napadalec.

Ker je angleška elitna liga prekinjena do konca aprila, mu odmor pride še kako prav, saj okreva po poškodbi. »Vem, d bodo v premier ligi storili vse, da zaključijo sezono. A prišel bo čas, ko tudi to ne bo več smiselno. Zame je to mesec junij. Ne vidim velikega smisla igrati julija in avgusta ter zaradi tega prestavljati prihodnjo sezono. Seveda pa ne vem, kaj se dogaja v ozadju in kako je s financami. Če sezona ne bo zaključena do konca junija, bomo morali poiskati druge rešitve in se oztreti proti naslendji sezon,« je dejal Harry Kane, ki naj bi bil za igro povsem nared konec prihodnjega meseca..

Sicer pa iz Tottenhama prihaja tudi zanimiva novica, da je klub oziroma trener Jose Mourinho za igralce pripravil treninge, ki jih bodo od danes dalje preko video napotkov opravljali doma. »Privajamo se. Za vse nas je to seveda malo čudno, a sem zraven. Imamo napisane treninge, ki pa smo jih doslej lahko opravljali, kadar smo hoteli,« je trenutno situacijo opisal nogometaš Harry Winks.

Izjema pri delu sta trenutno tudi poškodovana Nizozemec Steven Bergwijn in Južnokorejec Sun Hueng-min, ki sta se začasno vrnila domov. Hueng-min, ki ima zlomljeno roko zaradi osebnih razlogov, Bergwijn pa z ženo v teh dneh pričakuje naraščaj, obenem pa ima poškodovanj gleženj.