V domači vrsti je bil z 21 točkami najučinkovitejši Jamal Murray, dosegel je 21 točk, dve več je je pri tekmeci v statistiko vpisal Kyle Korver. Dallas Luke Dončića in Miami Gorana Dragića sta počivala, Dragić bo imel do četrtkove domače tekme proti ekipi Charlotte Hornets še en prost dan, Dallas pa bo pomoči gostoval v San Antoniu, že naslednji dan pa se bo doma pomeril prav z Denverjem.

Ekip Milwaukee Bucks je igrala brez prvega zvezdnika Giannisa Antetokounmpa, koleno si je poškodoval na petkovem derbiju z Los Angeles Lakers, in je izgubila tretjič v nizu. Kljub temu je ostala na čelu lige s 53 zmagami in 12 porazi, a se ji nevarno približuje prvo moštvo zahodnega dela in tokrat prosto moštvo Lakers, ki ima 49 zmag in 13 porazov.

Drugi na zahodnem delu so Los Angeles Clippers, tretji je Denver, četrti pa Utah Jazz, ki je doma doživel 23. poraz v sezoni. Branilci naslova Toronto Raptors so zmagali s 101:92. V Salt Lake Cityju sta Kamerunec Pascal Siakam in španski reprezentanc kongovskih korenin Serge Ibaka vodila prvake do zmage s po 27 točkami, Kyle Lowry je dodal 21 točk, šest skokov in sedem podaj. Siakam je za drugouvrščeno ekipo vzhodnega dela lige dodal še 11 skokov, na drugi strani je bil najbolj učinkovit Joe Ingles (20 točk).

V tretji tekmi večera NBA je bil na obeh straneh napad edino orožje, Atlanta Hawks je Charlotte Hornets odpravila s 143:138. Za Atlanto, ki se je z dvajseto zmago otresla zadnjega mesta v vzhodni konferenci in na dno potisnila Cleveland Cavaliers, je 31 točk dosegel Trae Young, 28 pa John Collins.

Dallas Luke Dončića in Miami Gorana Dragića sta počivala, Dragić bo imel do četrtkove domače tekme proti ekipi Charlotte Hornets še en prost dan, Dallas pa bo ponoči gostoval v San Antoniu, že naslednji dan pa se bo doma pomeril prav z Denverjem.