Serge se zdi presežek, po katerem se brez dvoma že zdaj cedijo sline tako Olimpiji kot Mariboru. Pričakovati je, da bo imel Vancaš podobne probleme, kot jih je imel Kramarić, obenem pa tudi Dervišević in Viler v obrambi, saj pri Taboru na desni strani prodira domiselni Bongongui. 1,80 je kvota na to, da bosta zadeli obe ekipi, kar se zdi verjetno, sicer pa privlači tudi 2,30 visok koeficient na stavo, da bo skupno padlo manj od 2,5 gola. Na klopi Tabora sta dva nekdanja branilca, in to se pozna. Obenem imajo sposobne igralce za protinapad, kar navaja na možnost, da bi gostje celo lahko zadeli prvi, kar je vredno 3,10.

Obratno kot za Tabor bi se dalo reči za Olimpijo. Bezjak ne daje vtisa pridobitve. Prej obratno. Utečeno razmerje Vukušić – Menalo se zdi porušeno. Povrh Čekići pretirano solira. Ljubljančani gredo v goste k Rudarju, ki res nima sreče ne v napadu ne v obrambi. Vendar pa bo Olimpija pod pritiskom. Mora zmagati, kar bo priložnost za kakšno kontro, obramba zelenih pa ne daje dobrega vtisa. Zato tudi v tej tekmi »oba gol« za kvoto 1,70. V soboto se bosta pomerila tudi Bravo in Aluminij. Na zadnji tekmi je bilo 5:1 za Aluminij, a pozimi so se razmerja spremenila v prid Brava. Ki bo, zdi se, šel na zmago. Dvojni znak na domačine za kvoto 1,52, kot tudi »oba gol« za 1,65.

Na prvi nedeljski tekmi Triglav pričakuje Muro. Vtis je, da gostitelji te čase premorejo več energije od gostov, obenem pa gredo v tekmo še vedno iz pozicije nefavorita. Mladi Wilmots se zdi odlična pridobitev Kranjčanov. Dvojni znak na Triglav za kvoto 1,74, kot »oba gol« za kvoto 1,65. In še tradicionalno soočenje Domžal in Celja. Deloma prenovljene Domžale delujejo neuigrano, Celje pa taktično sposobnejša ekipa. Precej možen remi za kvoto 3,40, še bolj verjetno pa je, da bosta zadeli obe ekipi, za kar je na voljo kvota 1,60.