Medtem ko je 34-letna Senidah na youtubu s skladbama Mišići in Kamikaza z Jalo Bratom in Bubo Corellijem že dosegla več kot 50 milijonov ogledov, je avstrijski raper Raf Camora tak uspeh dosegel prav po duetu z Jalo Bratom in Bubo Corellijem, s katerima je posnel skladbo Nema bolje.

Raf Camora je tudi sicer velik ljubitelj balkanske glasbe, v eni od svojih skladb naj bi opeval celo Šabana Šaulića, zdaj pa se bo očitno balkanske glasbe vedno bolj loteval tudi sam. Hrvaški mediji so še dodali, da Raf Camora redno počitnikuje na Hrvaškem, letos naj bi bil na oddihu v vili blizu Splita.

Senidah, ki jo v Sloveniji poznamo tudi kot pevko skupine Muff, večkrat pa je prepevala tudi z Zlatkom, bo imela konec decembra koncert v Ljubljani, medtem ko o njenih nastopih v Srbiji tamkajšnji mediji redno poročajo, vključno z vsemi podrobnostmi njene garderobe in gibov.

Med najbolj priljubljenimi na youtubu so v Sloveniji poleg Senidah še Petar Grašo s skladbo Fritula, Milica Todorović s skladbo Ljubav manje, MC Stojan s skladbo Mogu ja to in Ivan Zak s skladbo Puno je želja.