Zadnji krog se začenja v Sežani, kjer bo Tabor gostil prav Aluminij. Tabor. ki se je po obupnem začetku sezone razvil v neugodno ekipo, kar je občutila tudi Mura. Ob težkem, mehkem igrišču, kakršno je mogoče pričakovati tudi tokrat. Ob prvem gostovanju poleti je Aluminij domačine nadigral. Tabor je zdaj zagotovo boljša ekipa in od Aluminija oziroma trenerja Gruborja je pričakovati previdnost, vseeno pa ne gre prezreti kar 4,10 visokega koeficienta na zmago gostov z več kot golom razlike.

V drugi tekmi se obeta derbi v Celju, kamor prihaja Mura. Obe ekipi kažeta znake stagnacije, v treh letošnjih tekmah sta ekipi dvakrat remizirali. Celje bo nastopilo bolj oslabljeno, brez Vidmajerja, Mura brez mladega vezista Brkića. Morala bi pasti gola na obeh straneh, za kar stavnica ponuja koeficient 1,72, medtem ko v dilemi več ali manj od treh golov skupno stavnica več (1,90) ponuja za več golov. Dvojna znaka sta enaka 1,40, bolj smiselno pa se ga zdi odigrati na goste, ki jim (pre) dolgo ni nič uspelo.

V tretji tekmi Maribor gosti Triglav, ki bo znova nastopil izrazito oslabljen, torej tudi brez L. Majcna. Na drugi strani Maribor lovi Olimpijo, pa še za poraz v prvem kolu (1:2) se Gorenjcem bržkone kani oddolžiti. Vse to navaja na stavo na zmago domačih z več kot dvema goloma razlike, za kar stavnica ponuja koeficient 2,10.

V prvi nedeljski tekmi Bravo, ki je v prejšnjem kolu vendarle presenetljivo ugnal Rudarja, gosti Olimpijo. 2,05 je kvota na zmago gostov z več kot golom razlike. Tudi zato, ker si Vukušić prizadeva postati strelec polsezone. In še Domžale – Rudar. Gostitelji so v vzponu in pričakovati je njihovo zmago. Tudi za več kot gol, kar je vredno 2,25, a Rudar zmore zadeti, kvota na »oba gol« pa je spodobnih 1,78.