James in druščina so v Staples Centru navdušili nekdanjega velikega zvezdnika Lakers Kobeja Bryanta. Domači igralci so ključno razliki naredili v uvodnih devetih minutah, ko so si priigrali 25 točk prednosti, James pa je v tem času dosegel 12 točk. Pri Atlanti je bil najbolj razpoložen Trae Young, ki je dosegel 31 točk, sedem podaj, tri skoke in dvakrat ukradel žogo.

Golden State v tej sezoni nikakor ne najde igre, s katero je navduševal v preteklosti, saj zvezdniško jedro pestijo poškodbe. New Orleans je slavil s 108:100 in zmagal šele četrtič v sezoni. Bojevniki ostajajo pri dveh zmagah, imajo pa 12 porazov, kar jih uvršča na zadnje mesto lige NBA.

Boston je po desetih zmagah v nizu klonil proti Sacramentu z 99:100. Najbolj zaslužen za zmago je bil Buddy Hield s 35 točkami. Richaun Holmes je 13,3 sekunde pred zadnjim zvokom sirene zadel dva prosta meta za prednost Sacramenta s 100:99, ob izteku igralnega časa pa je met za zmago zapravil Marcus Smart.

Philadelphia je s 114:95 premagala Cleveland, Denver je bil s 131:114 boljši od Memphisa, Orlando s 125:121 od Washingtona. Slovenec Luka Dončić bo igral v noči na torek po slovenskem času. Njegov Dallas bo gostil San Antonio.