Sean Couturier je bil glavni junak Philadelphie Flyers, ki je New Jersey Devils premagala s 4:3 po kazenskih strelih. Dober večer sta imela tudi Jakub Vrana in Tom Wilson. Vrana je za zmago Washington Capitals, ti so premagali Buffalo Sabres s 6:1, prispeval dva gola, Wilson pa gol in dve podaji.

Sebastian Aho je dosegel dva gola in podajo za zmago ekipe Carolina Hurricanes s 7:3 proti Detroit Red Wings. Ekipa Dallas Stars je bila z 2:1 boljša od Colorado Avalanche, oba gola za Dallas je dosegel Roope Hintz.

Hokejisti Anaheim Ducks so v derbiju tihomorske divizije z 2:1 ugnali Vancouver Canucks po podaljšku. Vratar John Gibson je ubranil 39 strelov tekmecev na gol, Ryan Getzlaf pa je zadel odločilni gol.

Pomerili sta se še dve ekipi iz zahodne konference, v kateri igra tudi Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja. Winnipeg Jets je z veliki težavami odbil nalete San Jose Sharks (3:2). Connor Hellebuyck je v vratih posredoval kar 53-krat, 51 poskusov morskih psov za spremembo izida pa tudi ubranil.