Mednarodni sejem IBEX, ki bo letos potekal že 29. po vrsti, predstavlja poslovno platformo za vsa podjetja, ki želijo vstopiti na trg rekreativne navtične industrije v ZDA. Organizatorji napovedujejo več kot 700 razstavljavcev iz 24 držav, pet nacionalnih paviljonov, med katerimi je tudi slovenski, številne obogatene spremljevalne dogodke, konference, seminarje in poslovna srečanja.

Slovenski ponudniki v svetovnem vrhu

Slovenski ponudniki izdelkov in storitev za navtično industrijo s svojimi inovativnimi in visoko kakovostnimi rešitvami sodijo v sam svetovni vrh, o čemer pričajo tudi številna mednarodna priznanja in nagrade. Sejem jim ponuja odlično priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov in tehnologij, vstop v sistem dobaviteljev OEM za navtično industrijo, krepitev in vzpostavitev novih poslovnih stikov ter spoznavanje novih trendov v navtični industriji. Lani se ga je udeležilo 4300 obiskovalcev, med katerimi so prevladovali obiskovalci iz ZDA, Kanade in Avstralije.

Na sejmu IBEX prvič, na METS šestkrat

Spirit Slovenija skupinsko predstavitev na tem sejmu organizira prvič. Maja letos je objavil javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na tem ameriškem sejmu. Sicer pa je agencija skupaj s podjetji iz navtične industrije že šest let prisotna na sejmu METS v Amsterdamu, ki velja za največji in najpomembnejši sejem za navtično opremo in opremo marin na svetu.