Na leto izdelate prek 5000 ograjnih sistemov in montirate prek 140 kilometrov ograj. Na katera vprašanja mora odgovoriti kupec, da bo ograja izpolnila njegova pričakovanja?

Med osnovna vprašanja sodi tisto o namenu ograje. Ograja pomeni večjo varnost, ograditev zasebnega prostora, protihrupno zaščito, zapira pot pogledom. Med najpogostejše namene za postavitev ograje sodijo zaščita nepremičnine, oseb, vizualna prepreka, ustvarjanje zasebnega prostora, preprečitev prehoda domačim živalim in divjadi, zaščita pred hrupom.

Kaj pa videz ograje in njena usklajenost z okolico nepremičnine?

Med pomembnimi elementi odločitve za nakup sta zagotovo videz ograje ter njena slogovna in barvna usklajenost z nepremičnino. Specialisti za ograjne sisteme strankam omogočamo izbiro vrste ograje, načina montaže, celotno barvno lestvico ter celo vrsto rešitev za enostavne terene in terene pod nagibom. Najbolj zahtevnim zagotavljamo rešitve po meri pri celotnem ograjnem sistemu, vključno s sodobnimi rešitvami pri vratih za prehod vozil in osebni prehod.

So se želje kupcev v zadnjem času kaj spremenile?

Kupci ograj na področju stanovanjske gradnje vse pogosteje posegajo po sistemu ravnih, dvodimenzionalnih (2D) panelnih ograj. Ti mrežni paneli so narejeni iz horizontalnih žic (debeline 6 ali 8 mm), ki z obeh strani objemajo vertikalne žice (debeline 5 ali 6 mm). Lastna proizvodnja nam omogoča njihovo uporabo v klasičnih postavitvah kot tudi v postavitvi ozke kamnite ograje. Njihove prednosti so izjemna trdnost, širok izbor možnih kombinacij in barv, dopolnjevanje z zastirkami in neprosojnimi zaščitami. Strankam veliko pomeni tudi možnost izbire celotne palete sodobnih barvnih odtenkov, ki jih nanašamo v lastnih lakirnih linijah.

Vsa dodatna pojasnila so na voljo pri strokovnjakih za ograje podjetja Ograje Kočevar na brezplačni telefonski številki 080 23 02, info@ograje.com in na spletnem naslovu www.ograje.com.