Nadaljevanje prvenstva se začenja v Kidričevem, kamor gre spet Tabor Sežana, ki ga je prevzel Almir Sulejmanović. Všečen trener enostavne filozofije, ki je nase opozoril že pri Rudarju. Na pokalnemu porazu 1:0 je v Kidričevem nastopil brez Sikimića. Tokrat bržkone z njim in zelo možno, da tokrat dasta gol obe ekipi, za kar stavnica ponuja nemajhno kvoto 2,00. Na prvi nedeljski tekmi po pokalni zmagi ohrabreni Rudar pričakuje z zmago proti Triglavu vzpodbujene Domžale. A če je Rudar v pokalu zdržal Olimpijo in Menala, zna zdržati tudi proti Domžalam, pozornost pa budijo visoke kvote nanje, in sicer 4,60 za zmago in 2,08 za dvojni znak. Poskusiti s slednjim se zdi legitimno. V drugi nedeljski tekmi nesrečni Triglav, ki je pri porazu proti Domžalam pokazal solidno igro, pričakuje razjarjeni Maribor, ki je letošnjo sezono začel prav z domačim porazom proti Triglavu. To so dobre stare okoliščine za protinapadov vešče gostitelje in za 1,72 vredno stavo, da bosta zadeli obe ekipi.

Derbi kroga se na četrti tekmi obeta v Murski Soboti, kjer bo Mura gostila Celje. Navkljub zmagi v prejšnjem krogu proti Taboru Mura ni blestela. Trener Šimundža je omenjal utrujenost od tekme z Domžalami nekaj dni prej, kar pa ni nujno. Lahko, da se v pregovorno temperamentnem prekmurskem okolju kuha še kaj drugega oziroma da spor uprave z navijači ob njihovi obletnici ni podatek, ki je povsem benigne narave. Navkljub temu, da se na gostovanje odpravljajo brez Vidmajerja, je vredno poskusiti z dvojnim znakom na Celje, vrednim 1,75, še več, 1,86, pa je vredna stava na »oba gol«. Kar je tudi zelo možno.

In še mestni derbi Olimpija – Bravo. Pred dvema mesecema je bilo 2:0 za Olimpijo. A za Olimpijo s Suljićem in Brkićem, medtem ko je bil Bravo še brez okrepitev. Tokrat bo drugače. Vredno je poskusiti z ničlo, vredno astronomskih 4,20, če smo zadržani, pa z 1,65 na vsaj tri gole skupno.