Meghan Markle je na Instagramu objavila več fotografij princa Harryja, med katerimi je tudi še doslej neobjavljena črno-bela fotografija, na kateri sta s Harryjem in njunim štirimesečnim sinom Archiejem Harrisonom Mountbatten-Windsorjem, ki je bila posneta julija ob Archiejevem krstu. Fotografija, ki jo je posnel kraljevi fotograf Chris Allerton, razkriva intimen vpogled v ta poseben dan.

»Tvoja globoka skrb za stvari, za katere ti je mar, me vsak dan navdihuje. Si najboljši mož in najčudovitejši očka najinemu sinu. Radi te imamo, vse najboljše za rojstni dan!,« je ob fotografijah zapisala Meghan.

Britanski mediji so ugibali, ali bo 35-letni princ rojstni dan preživel z Meghan in sinom Archiejem. V Buckinghamski palači po poročanju nemške tiskovne agencije dpa teh ugibanj niso želeli komentirati, ampak so zgolj opozorili na zasebnost vojvode in vojvodinje sussekške.

Na uradnem Twitter računu Harryjevega očeta, princa Charlesa in njegove soproge Camille so ob tej priložnosti objavili fotografije Harryja s starejšim bratom, princem Williamom in Charlesom. »Želimo vse najboljše vojvodi sussekškemu, ki je danes napolnil 35 let!« so zapisali.

Čestitke so prišle tudi iz Kensingtonske palače, kjer domujeta princ William in njegova soproga Kate. »Danes želimo vse najlepše vojvodi sussekškemu!« sta zapisala vojvoda in vojvodinja cambriška.

Harry in Meghan se medtem pripravljata na potovanje v Afriko, kamor bosta odpotovala konec meseca. Med drugim se bosta ustavila v Južni Afriki, Angoli in Malaviju, poroča dpa.