Po reprezentančnih tekmah se dogajanje znova seli na domačo klubsko sceno. Nogometaši Domžal in Mure bodo danes ob 20.10 na stadionu ob Kamniški Bistrici začeli zaostalo tekmo tretjega kroga državnega prvenstva, ki je bila preložena zaradi nastopov Domžalčanov v Evropi.

V Domžalah se začenja obdobje po Simonu Rožmanu, ki je odstopil po porazu z Mariborom in le treh osvojenih točkah na sedmih tekmah. V bitko za pobeg z zadnjega mesta se bodo podale z novim trenerjem Andrejem Razdrhom, ki je skupaj s pomočnikom Darkom Karapetrovićem prišel iz novega prvoligaša Tabor Sežana. Domžalčani so z množično prodajo igralcev napolnili klubski proračun za naslednji dve leti, a preveč oslabili kakovost igralskega kadra, saj je v zadnjih urah prestopnega roka klub zapustil še obetavni vezist Adam Gnezda Čerin. Kako se je Vrhničan Razdrh, ki je v Domžalah prevetril strokovni štab, lotil novega izziva, bo nakazala že drevišnja tekma. Največja težava Domžal je, da niso vajeni slabih rezultatov, zato se v kriznih razmerah ne znajdejo najbolje, a vseeno lahko delajo mirno naprej in živijo lagodno, saj ni nobenega pritiska nezadovoljnih navijačev.

Za Muro se drevi začenja peklenski ritem sedmih tekem v naslednjih treh tednih. Trener Ante Šimundža je temeljito izkoristil reprezentančni premor, saj načrtuje, da bo ekipa šele zdaj začela kazati pravo podobo, čeprav tudi na prejšnjih tekmah ni bila slaba.

Verjetni postavi – Domžale: Mulalić, Čorluka, Klemenčič, Vuklišević, Sikošek, Pišek, Karić, Gnezda Čerin, Ibričić, Podlogar, Vuk. Mura: Obradović, Kous, Maruško, Karamarko, Šturm, Kozar, Šporn, Horvat, Bobičanec, Karničnik, Maroša. Naš namig: 0.