31-letna občanka je na bencinskem servisu v Radečah ravno plačevala gorivo, medtem ko sta v parkiranem avtomobilu na zadnjih sedežih sedela dva majhna otroka. V tem trenutku je na voznikov sedež sedel neznan 53-letni moški in začel brskati po njeni torbici. Hčerka je v tem trenutku iz avtomobila pobegnila v notranje prostore bencinskega servisa, mlajši brat pa je ostal pripet v otroškem sedežu.

Ko je voznica opazila, kaj se dogaja, je stekla pred avto, da bi moškemu preprečila pobeg, pa ji to ni uspelo. Moški je stopil na plin, trčil v lastnico vozila in z mlajšim otrokom v vozilu zapeljal proti Zidanem Mostu. Ker se je voznica še nekaj časa oklepala avtomobila, jo je ta nekaj metrov vlekel za sabo.

Policija je moškemu, po tem ko je na poti povzročil še eno manjšo prometno nesrečo brez poškodovanih, odvzela prostost pri Rimskih Toplicah. Kot so ugotovili, je moški doma z območja Zidanega Mostu. Policija ga bo kazensko ovadila zaradi sumov roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe.