Milan Gačanovič je maneken

Med slovensko estrado je slovel kot stilist, širšemu občinstvu pa se je Milan Gačanovič predstavil kot žirant v resničnostnih oddajah, kjer so iskali manekenske talente. Pozneje je oblikoval čevlje, z njegovega instagrama pa lahko razberemo, da se dandanes nahaja tudi pred objektivom. Ukvarja se namreč z manekenstvom, saj v modni industriji včasih potrebujejo tudi sivolase modele v zrelejših letih. Gačanovič sicer prisega na bolj samosvoj videz – poleg negovanih dolgih las ima tudi v dolgo kitko spleteno brado, fotografije pa med drugim redno opremi tudi z angleškimi ključnimi besedami za »seksi moški«, »vroč moški« in »sivi modeli«.

Od Ane Roš ne pričakujte pikantnosti

Najslavnejša kuharica se je prejšnji teden soočila z govoricami na temo domnevnega razhoda s soprogom Valterjem Kramarjem in se na zadevo odzvala tudi na svojem instagram profilu. Tam je za svoje mednarodno občinstvo v angleškem jeziku zapisala, da je obrekovanje od nekdaj del njenega življenja, govorice oziroma trače pa prepušča tistim, ki jih to osrečuje. Ločitve sicer ni neposredno zanikala, je pa objavila fotografijo, na kateri si s soprogom izkazujeta naklonjenost in v pripisu poudarila, da sta Valter in Ana še vedno »ekipa«. Več podrobnosti sledi v kratkem, obljublja Ana Roš, a dodaja, naj ne pričakujemo preveč »pikantnosti«.

Zala in Gašper prestala Evrovizijo

Po polfinalnem večeru jima je slovensko in mednarodno občinstvo zaradi ravnodušnega pozdravljanja iz zaodrja očitalo, da sta razvajena mulca oziroma, da premalo cenita svoje evrovizijsko poslanstvo. Zala Kralj in Gašper Šantl sta v finalnem prenosu in prek instagrama s slovenskimi zastavami mahala nekoliko bolj evforično, namesto da bi se z njimi sramežljivo pokrivala čez glavo kot v polfinalu. A očitno ni narobe, da sta skoraj do zadnjega ostala »sama sebi zvesta« – kljub pomanjkanju navdušenja nad glasbenim spektaklom sta nazadnje vseeno zasedla odlično trinajsto mesto, kar je najboljši rezultat po Maji Keuc, ki je bila trinajsta pred osmimi leti.

Iris Mulej spakirana za porodnišnico

Nekdanja lepotna zmagovalka in manekenka, danes predvsem influencerka, prek instagrama oglašuje kozmetiko, otroško opremo, prehranske dodatke in občasno zdravila brez recepta. Trenutno je tik pred porodom in zadnje tedne svoje sledilce redno obvešča, kako se pripravlja na prihod drugega otroka. Ob mnogih fotografijah golega nosečniškega trebuha je razložila še, kako si je spakirala torbo za porodnišnico. Razložila je, da je pomembno imeti veliko torbo (in kje jo kupiti), pa tudi varen otroški sedež – njej ga je seveda podarilo podjetje, ki menda izdeluje najlažje na svetu, takšne, ki jih lahko Mulejeva dviguje v zrak z eno roko.
View this post on Instagram

Ker mi vas je dosti pisalo in prosilo, da napišem / pokažem kaj sem spakirala v torbo za v porodnišnico, sem nekaj na hitro posnela, poslikala in spisala na blogu (klik v moj story ali na link v bio ali na IGTV 😉☝️). Sama sem sledila nasvetom določenih otroških strani, šole @veva_spletnasolazastarse in mamic z izkušnjami (ter seveda upoštevala svojo prvo izkušnjo kaj sem takrat spakirala, česa sem imela preveč in česa mi je manjkalo). Za začetek pa naj povem, da mi je najbolj pomembna res velika in prostorna torba (takrat 2016 sem se odločila za premajhno 🙈) ter udobna in varna lupinica @nuna_slovenija, ki je trenutno najlažja na svetu. Slavno torbo “Mommy bag” od @childhome.be in Nuna lupinico pa sem našla kje drugje, kot v moji najbolj priljubljeni otroški trgovinici @malizakladi ☺️👜👌💕 • • • Photography: @landlovephotography #nuna #carseat #mommybag #hospitalbag #pregnantstyle

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Martin Golob dal “petko” pokojnemu papežu

Duhovičenje in sproščeni utrinki s potepanj oziroma farškega vsakdana zvezdniškega župnika Martina Goloba so popularni že pri skoraj štiri tisoč uporabnikih instagrama. Golob vsebino dostavlja redno – včasih obišče televizijsko ali radijsko oddajo, se druži z Jožetom Potrebuješem, hodi v hribe ali pa si, kot na eni od zadnjih fotografij, na Poljskem »daje petko« s kipom pokojnega papeža Janeza Pavla II. Pri šaljivem posnetku so našo pozornost pritegnile predvsem ključne besede, z katerimi je opremil objavo – poleg hladnega vremena, sončnega dneva in čarobnosti namreč omenja tudi kavbojke.

V digitalni obliki tudi dalajlama

Ne samo Martinu Golobu in papežu, na instagramu lahko sledite lahko tudi dalajlami, ki se trenutno lahko pohvali z 1,3 milijona sledilci. Tisti, ki upravljajo profil tibetanskega duhovnega voditelja, sledilce seznanjajo z njegovimi protokolarnimi obiski na domačih tleh in v tujini, večkrat pa ga fotografirajo tudi med nošenjem nenavadnih tradicionalnih pokrival, ki mu jih nadenejo med uradnimi obiski v tujini, ali pa med tem, ko se pred mrzlim vremenom ščiti s toplo odejo in vročim čajem.