Filip Flisar že odplačuje kazen

Brkati in po novem še bradati smučar prostega sloga je pred nekaj meseci razgrajal na Ptuju in pri tem razbil okno policijskega avtomobila. Smučarska zveza Slovenije mu je zaradi incidenta naložila disciplinsko denarno kazen v višini 1500 evrov in kot je videti na njegovem instagramu, zadevo že rešuje – trenutno namreč oglašuje brivnike priznane znamke, ki mu menda tudi v resnici služijo pri rednem vzdrževanju obrazne pričeske.

Damjan Murko in Domen Kumer nista sprta

Damjan Murko je na svojem instagramu dokazal, da med pojočimi štajerskimi estradniki vendarle prevladuje kolegialnost – takole se je ob kozarčku penine družil z Domnom Kumrom, pa čeprav bi bilo to še do pred kratkim nemogoče. »Če bi mi pred leti kdo rekel, da bom z Domnom Kumrom v njegovi sobi pil šampanjček, bi rekel, da je nor,« je zapisal Murko pod fotografijo in z navedbo se najbrž večina lahko poistoveti. Dodaja, da je Domen super človek z močno voljo, jasnimi cilji in karizmo, ki je v glasbenem poslu še kako pomembna.

Borut Pahor že pogreša nemškega predsednika

Še dva, ki se odlično razumeta, sta slovenski predsednik Borut Pahor in nemški predsednik Frank-Walter Steinmeier, ki se je prejšnji teden oglasil v Sloveniji. Med obiskom je nastalo mnogo nasmejanih fotografij, ki pričajo o izjemnem značajskem ujemanju, med drugim takšnih, na katerih se objemata ali vozita s helikopterjem. Predsednik Pahor je s ponosom sporočil, da je fotografijo z obiska na svojem instagramu objavil tudi Steinmeier, ob priložnosti pa celo prevedel prijazne besede o prijateljstvu v vsakem vremenu. Na dan nastanka fotografije, ko so nemškega predsednika sprejeli z vojaškimi častmi, je namreč deževalo, a to ni prav nič skvarilo razpoloženja.