Na leto izdelate prek 5000 ograjnih sistemov in montirate prek 150 kilometrov ograj. Na katera vprašanja mora odgovoriti kupec, da bo ograja izpolnila njegova pričakovanja?

Med osnovna vprašanja sodi tisto o namenu ograje. Ograja pomeni večjo varnost, ograditev zasebnega prostora, vizualno in protihrupno zaščito. Med najpogostejše motive za postavitev ograje sodijo zaščita nepremičnine, oseb, vizualna prepreka, ustvarjanje intimnega in zasebnega prostora, preprečitev prehoda domačim živalim in divjadi, protihrupna zaščita.

Kaj pa videz ograje in njena usklajenost z okolico nepremičnine?

Med pomembnimi elementi nakupne odločitve sta zagotovo videz ograje ter njena slogovna in barvna usklajenost z nepremičnino. Specialisti za ograjne sisteme strankam omogočamo izbiro vrste ograje, načina montaže, celotno barvno lestvico ter celo vrsto rešitev za enostavne terene in terene pod nagibom. Najbolj zahtevnim zagotavljamo rešitve po meri pri celotnem ograjnem sistemu, vključno s sodobnimi rešitvami pri vratih za prehod vozil in osebni prehod.

So se želje kupcev v zadnjem času kaj spremenile?

Investitorji v novogradnje na področju individualnih hiš vse pogosteje posegajo po sistemu ravnih, dvodimenzionalnih panelnih ograj. Ti paneli so narejeni iz horizontalnih žic (debeline 6 ali 8 mm), ki z obeh strani objemajo vertikalne žice (debeline 5 ali 6 mm). Lastna proizvodnja nam omogoča njihovo uporabo v klasičnih postavitvah in tudi v postavitvi ozke kamnite ograje. Njihova prednost je izjemna trdnost, širok izbor možnih kombinacij, dopolnjevanje z zastirkami in neprosojnimi zaščitami. Strankam veliko pomeni tudi možnost izbire celotne palete sodobnih barvnih odtenkov, ki jih nanašamo v lastnih lakirnih linijah.

Vsa dodatna pojasnila so na voljo pri strokovnjakih za ograje na brezplačni telefonski številki 080 23 02, info@ograje.com in spletnem naslovu www.ograjekocevar.si.