Ograje ne kupujemo ravno vsak dan, zato sta pravilen izbor in primerna kakovost ključnega pomena, da bomo z njo zadovoljni ne samo danes in jutri, ampak še dolga leta. Poleg tega pogosto želimo nekoliko prihraniti in se postavitve montaže ograje lotimo sami. Nekateri so pri tem res zelo spretni, večina pa nima potrebnih znanj, izkušenj in orodja, zato ograja zato v svoji končni podobi ni tako varna in lepa, kot bi bila, če bi jo postavili strokovnjaki.

Tako rekoč so neuničljive

Večji del ograj podjetja Ograje Kočevar je narejenih iz pocinkanih in prašno barvanih elementov, zato so tako rekoč neuničljive, njihovo vzdrževanje pa ni potrebno. Ograje in ograjna vrata so varjene in barvane v Preboldu, kjer ima podjetje poslovne prostore in lastno proizvodnjo.

Kupcem ograj svetujejo, da so pozorni na poreklo ograj, ki jih kupujejo. Pozanimajo naj se o načinih proizvodnje in postopkih zaščite. Od kupcev, ki so se odločili za ograje nepreverjene kakovosti, namreč pogosto slišijo pripombe na temo slabih varov in neobstojnih barv. Ograja slabe kakovosti prinese obilo slabe volje, sivih lasi in ne nazadnje tudi višje stroške, saj obstaja velika verjetnost, da jo bo treba popravljati ali celo zamenjati za novo.

Zakaj so Ograje Kočevar prava izbira?

Narejene so v Sloveniji. Imajo desetletno garancijo. So preproste za montažo in uporabo. Vzdrževanje ni potrebno. Omogočajo rešitve po meri. Celostne rešitve – od svetovanja in brezplačnih ogledov do načrtovanja in montaže.

Ogledi in svetovanje strokovnjakov podjetja Ograje Kočevar so brezplačni, zato jih pokličite na telefonsko številko 080 23 02 ali jim pišite na e-naslov info@ograje.com.