Emil Tedeschi mlajši, sin predsednika uprave Atlantic Grupe Emila Tedeschija, po Forbesu tretjega najbogatejšega Hrvata, se bo poročil z Niko Perenčević, hčerko 71-letnega Mihajla Perenčevića, skrivnostnega hrvaškega tajkuna, ki ima svoje posle od Rusije do Londona in Los Angelesa ter seveda tudi delež v lošinjskem hotelu, kjer bo poroka. Niko Perenčević hrvaški mediji opisujejo kot eno najbogatejših Hrvatic.

Poroka bo družinama mladoporočencev primerna. Slavje bo trajalo dva dni, na svatbi pa bodo nastopile največje zvezde hrvaške estrade. Na zabavi pred poroko bo goste zabaval Tony Cetinski, po poroki bo pel Gibonni, med zaobljubami pa bo igral duo 2Cellos. Vsi povabljenci so morali podpisati, da fotografij s poroke ne bodo objavljali na družbenih omrežjih.

Ko sta mladoporočenca lani konec leta objavila, da sta v zvezi, je bilo to veliko presenečenje. Nina je namreč 17 let starejša od Emila mlajšega in vsega 11 let mlajša od njegovega očeta. Za seboj že ima en zakon in tri otroke. Triindvajsetletni mladenič je bil pred tem v zvezi z Lano Jurčević, hčerko nogometnega trenerja Nikole Jurčevića. Za svojo nevesto pa je prepričan, da ga je prevzela zaradi tega, ker v njem vidi osebnost in je ne privlači le njegovo bogastvo. Za par hrvaški mediji pišejo, da ima rad eksotična potovanja. Taki bodo brez dvoma tudi medeni tedni.