Po Emi tropski oddih

View this post on Instagram

Pivo na dan odžene službo stran..

A post shared by Vanja Vardjan (@vardjanvanja) on

Izbrali smo slovensko predstavnico za letošnji izbor Evrovizije v Tel Avivu, pa čeprav Lea Sirk ne more verjeti, katero, in čeprav ljudje ne morejo verjeti predrznosti Lee Sirk. A cirkus je za nami in tega se dobro zaveda urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan, ki je očitno že odletel na zasluženi oddih. Na instagramu je namreč objavil posnetek piva, ki si ga je privoščil na enem od tajskih odtokov. »Pivo na dan odžene službo stran,« je zapisal pod fotografijo, vmes pa se najbrž vseeno razveselil vesti o dobri gledanosti Jokerja, nove oddaje Maria Galuniča.

Kako odrežeš torto s potiskom predsednika?

Predsedniku Borutu Pahorju so nune v Domu svete Katarine v Mengšu spekle oziroma naročile torto in nanjo natisnile fotografijo njegovega obraza. Dobronamerno izkazovanje časti je sicer kmalu postalo nerodno, saj pri torti sčasoma nastopi trenutek, ko je treba vanjo zarezati. Predsednik Borut Pahor se je nazadnje odločil, da je najmanj škode, če se najprej zareže v vratni predel, saj si ni želel uničiti pričeske.

Zvone Šeruga tuhta, kako do všečkov

View this post on Instagram

ZDRAVA SLOVENSKA FOVŠIJA ME DAJE! Pa kaj se jaz butl jagam po vseh teh jebovcih, pišem, slikam, kolnem, švicam - če je pa vsaki afni dovolj, da našpona rit pa žnable pred špeglom in eto ti ga na: najmanj 10x več sledilcev, lajkov, komentarjev - najmanj! Ne verjamete? Ha, kar poglejte: @lepaafna - - - pa še na tone drugih - jasno, fovšija, ni drugega! In kaj bi jaz dal za njen bataljon histeričnih najstnic z lakiranimi nohtki ves čas na telefonu: uuu, stari, kul🥰😍🥰... Zvone car😜😻... bjutiful 🧚‍♀️👨‍❤️‍💋‍👨... sexy❤️💔❤️... gospod Seruga moja babi bi vam zihr dala🧙‍♂️🧙‍♂️... in same take, močne pa globoke🎃🎃. Ampak ne, na mojem lagerju ste neki hudi modreci in intelektualci, težje je od vas dobiti besedo kot od Gorenjca jurja. Vsaj na Instagramu je tako, s Facebookom je za silo bolje - hvala, družba! Pa res, a se gremo danes komentarje igrat? Vprašanje: in kaj bi vi spremenili v teh mojih objavah? Kaj pogrešate, kaj štima in kaj je za en kur... ji drek? Povejte, ker se bom sicer samo še pred špeglom slikal in čakal na tisto hordo podivjanih najstnic: 🥰😻zvooonkooooooo💔❤️😍ful kjut🤩you my idol😜😻💪💪crkn stari👹👹👹 . #HuaweiP20Pro #bikelife #motorbiketravel #travelphotography #southamerica #zvoneserugatravels #traveltheworld #argentinatoAlaska #panamericana #colombia #argentinatoalaskabymoto

A post shared by Zvone Šeruga (@zvoneseruga) on

Svetovni popotnik in avanturist Zvone Šeruga na instagramu poleg lokalnih znamenitosti in oddaljenih krajev rad objavlja svoje mlajše spremljevalke in se sprašuje, zakaj mu z všečki ne gre tako dobro kot z drugim. Pod fotografijo, na kateri se šobi, piše, da se zaman poti, fotografira in potuje v daljne kraje. V primerjavi z njim je namreč »vsaki afni dovolj, da našpona rit pa žnable pred špeglom in eto ti ga na: najmanj 10x več sledilcev, lajkov, komentarjev – najmanj! Ne verjamete?«. Verjamemo, in tokrat morda ne samo tisti, ki že dolgo vedo, da se za samooklicano svobodomiselnostjo včasih skrivata samo aroganca in šovinizem.

V kratkih hlačah, a primerno obut

TV-voditelj in maneken David Urankar je pred nekaj dnevi na instagramu pokazal, kako so svetovno priljubljeni zimski škornji znamke Sorel videti v svojem naravnem okolju. Urankar je obutev predstavil, kot se spodobi, z obveznim resnobnim pogledom, ki ga premorejo profesionalni fotomodeli. No, obstaja verjetnost, da ga tokrat samo zebe – to namreč ni nenavadno, če v snegu na klopi pred gorsko kočo posedaš kar v kratkih hlačah.

Tudi Melania se je poslovila od Lagerfelda

Minuli teden so se svetovni zvezdniki poslavljali od Chanelovega modnega oblikovalca in v mnogih primerih osebnega prijatelja Karla Lagerfelda. Sožalne besede je prek instagrama pristavila tudi Melania Trump, s katero sta bila v dobrih odnosih, zanjo pa je kljub vsesplošni nepriljubljenosti predsednika Trumpa na zvezdniško-modni sceni izdelal tudi nekaj kostimov za predsedniške dogodke. Mnogi oblikovalci so se temu namreč javno in glasno odpovedali.

Tegobe mladih s podeželja

Med izstopajočimi domačimi instagram profili, kjer se šalijo z memi, je v zadnjem obdobju stran »kmečki memi«. Namenjen je vsem mladim, ki poznajo tegobe življenja na podeželju oziroma na kmetiji. Pogoste so šale na račun staršev, ki svoje otroke ob vsaki priložnosti pošiljajo v hlev, izražajo pa tudi veliko naklonjenost traktorjem znamke John Deere. Med nevšečnostmi, ki jih bodo razumeli samo tisti s kmetije, se je znašla tudi neprijetna situacija, ko prideš v kopalnico in ugotoviš, da so tam očetova oblačila, ki jih je v koš z umazanim perilom odvrgel po tistem, ko je sosedovi kobili prejšnji večer pomagal pri rojevanju.