Ani Tavčar diši balkanska duša

V nacionalkino oddajo Dobro jutro, pri kateri že nekaj časa sodeluje tudi Zala Đurić, so povabili njenega slavnega očeta Branka Đurića - Đura in očitno je še posebej navdušil osrednjo voditeljico Ano Tavčar. Na svojem instagramu je objavila skupno fotografijo, ki ji pravi »djurološki selfi«. Ob tem je razložila, kako so ji ob srečanju zadišali kajmak, »sarajevski užitek življenja«, tamkajšnja glasba in nenazadnje »balkanska duša«, ki jo opredeljuje za »mistično in živo«. Da ne bo pomote, da jo je navdušil predvsem Đuro osebno, je vse objavila pod ključno besedo, izposojeno od slavne popevke, ki se glasi »tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac«.

Zmagovalca Eme vendarle navdušena

Na račun Zale Kralj in Gašperja Šantla, ki sta Slovenijo in predvsem Leo Sirk presenetila z zmago na letošnji Emi, je po spletu zakrožilo mnogo šaljivih pripomb, med drugimi ta, da so zanju ljudje glasovali, ker so ju želeli videti vesela. Kljub zmagi sta, kot prepevata tudi v svoji popevki, ostala zvesta sama sebi in razglasitev prenesla brez presežnih čustev. Veselje sta na svoj način vseeno pokazala s fotografijo na instagramu, kjer sta poleg zahvalnih besed pokazala, da se jima je svet minuli konec tedna vendarle obrnil na glavo.

Milan Kučan okušal Simčičevo rebulo

Vrhunski briški vinar Marjan Simčič na svojem instagramu najraje objavlja svoje izdelke. Za valentinovo romantično posvetilo svoji soprogi, prostor pa se najde tudi za posebne goste. Tokrat so njegovo vinoteko v vasi Ceglo med drugim obiskali župan Brd Franc Mužič, nekdanji smučarski selektor Tone Vogrinec in prvi slovenski predsednik Milan Kučan, ki je očitno z veseljem privolil v skupno fotografijo. Sodeč po ključnih besedah, ki jih je Simčič dodal posnetku, so gospodje tokrat preizkušali naravna vina, še zlasti rebulo.

Omar Naber in Oto Pestner tudi zasebno tandem

Pevca Omar Naber in Oto Pestner zadnje čase sodelujeta pri projektu, v okviru katerega v tandemu izvajata glasbo Elvisa Presleyja. Očitno sta si simpatična tudi stran od odra – Naber je na instagramu konec tedna namreč objavil fotografijo skupnega kofetkanja v ljubljanskih Črnučah, kjer so bile vremenske razmere dovolj ugodne, da sta kavo spila na prostem. Kmalu za tem sta se sodeč po objavah z instagrama že podala na novo profesionalno pustolovščino – tokrat na Golte, kjer sta smučarje med krepčanjem v tamkajšnjem lokalu zabavala z glasbo zasedbe The Beatles.

Jasmina Kandorfer bere tudi o prodaji

Voditeljica televizijske oddaje Klepet ob kavi, ki jo predvajajo na TV3, je namenjena zdravju in duhovnim platem življenja, a Kandorferjeva v svoji spletni trgovini ponuja tudi pripomočke, ki vam olajšajo, da stopite na pravo pot duhovnega in telesnega zdravja. Nedavno se je na instagramu fotografirala ob domači zbirki knjig in v ozadju smo poleg ezoteričnih tematik opazili tudi več naslovov, ki učijo sodobnih tehnik uspešne prodaje. Takšnih seveda ne potrebujete, če si v omenjeni spletni trgovini za okoli sto evrov omislite vesoljske kamne, ki sprožajo jasnovidne sposobnosti.

Energetska terapevtka prosi odpuščanja prek instagrama

Elena Sofia Seničar je energetska terapevtka in redna tabloidna komentatorka energetskega dogajanja na estradni in politični sceni, komunicira pa tudi prek instagrama. Za valentinovo je objavila fotografijo, na kateri sta s soprogom preoblečena v kostume dvorjanov iz 18. stoletja, in pozneje še naključni komentar s facebooka, ki jo je spomnil, da je smrt med glasbeniki napovedala že pred časom. Te dni je naznanila še praznik, ki ga ne poznamo – v ponedeljek so Rusi praznovali oprostilni dan, ko bližnje prosimo odpuščanja. »PONIŽNO PROSIM ODPUŠČANJA, če sem koga kdajkoli prizadela. Oprostite meni,« je bila pri svojem opravičevanju bližnjim zelo splošna Seničarjeva, ki je, kot večina, očitno tudi sama naklonjena optimizirani komunikaciji prek družbenih omrežij.