Jutri bo sončno, zjutraj in dopoldne se bo ponekod po nižinah, lahko tudi ob morju, zadrževala megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo sprva dokaj jasno, po nekaterih nižinah in ob morju bo zjutraj nastala megla. Čez dan bo na Primorskem naraščala nizka oblačnost, drugod pa bo ostalo večinoma sončno. Zapihal bo jugozahodnik. V sredo bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji ter ob morju sprva oblačno ali megleno čez dan pa se bo oblačnost umikala. Drugod bo povečini sončno. V četrtek kaže na spremenljivo do pretežno oblačno in suho vreme.

Vremenska slika: Nad večjim delom Evrope je obsežno območje visokega zračnega tlaka. S šibkim zahodnikom k nam doteka precej topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo povečini jasno, proti jutru pa bo po nekaterih nižinah ter ob morju lahko nastala megla. Jutri bo prevladovalo sončno vreme, po nekaterih nižinah ter ponekod na območju severnega Jadrana se bo v jutranjem času zadrževala megla