Tehnološki park Ljubljana, ki je zaupanja vreden partner že več kot dvajset let, podpira in v skupnost vključuje inovativna tehnološka podjetja z lastnim razvojem, agilno miselnostjo in globalnimi ambicijami. Podpira vse inovativne ideje, predvsem pa takšne, ki se uvrščajo med njegove panožne vertikale #ICT, #GREEN, #SMART, #HEALTH, #CREATIVE. Prav v njegovem okviru so svojo pot začela odmevna podjetja, kot so Cosylab, Elaphe, XLAB, Sensum, EKWB in mnoga druga.

»Vedno smo veseli novih obrazov in svežih inovativnih idej. Ponosni smo, da mlada tehnološka podjetja vidijo Tehnološki park Ljubljana kot okolje, v katerem se lahko razvijajo in rastejo. Hkrati nas veseli, da so podjetja, ki so prešla fazo inkubacije in uspešno delujejo na trgu, pripravljena deliti svoja pridobljena znanja, izkušnje in napake. Takšen prenos znanj je za mlade podjetnike najbolj dragocen«, je povedala Vera Nunić, podjetniška svetovalka.

Podjetja, ki postanejo del tehnološke skupnosti, so poleg mreženja z vrhunskimi tehnološkimi podjetji deležna: osebnega pristopa, podpore in promocije, individualnega svetovanja pri poslovni strategiji, mentoriranja podjetniško izkušenih mentorjev, globalnih povezav do več kot 150 partnerjev in oznake kredibilnega partnerja.