Vodilni v svetovnem pokalu je za 22. zmago v svetovnem pokalu v finalu premagal Italijana Federica Pellegrina in rojaka Finna Haagna Krogha, medtem ko je olimpijska prvakinja iz leta 2014 in svetovna prvakinja iz 2017, zabeležila svojo 18. zmago, drugo mesto je zasedla Američanka Sophie Caldvell, tretje pa Švedinja Maja Dahlqvist.

Eva Urevc je s 13. mestom prišla do uvrstitve kariere (doslej je bila najboljša 17.), a po kvalifikacijah ji je kazalo še precej bolje, saj je bila v njih prepričljivo najhitrejša. Tudi druge Slovenke so bile v kvalifikacijah odlične, Anamarija Lampič je bila peta, Katja Višnar šesta, Fabjanova pa 23.

Odličnega nastopa pa v izločilnih bojih niso ponovile, prve tri so v svojih skupinah zasedle tretje mesto, Fabjanova je bila zadnja. Lampičeva je na koncu zasedla 14., Višnarjeva 15., Fabjanova pa 29., Miha Šimenc, ki se je prav tako uvrstil v finale in bil v svoji skupini peti, pa je zasedel 23. mesto. Prepočasna za izločilne boje je bila Alenka Čebašek na 37. mestu.