Za razliko od uspešne poslovnice Jennerjeve, ki je del zvezdniškega klana Kardashian in ima na Instagramu 123 milijonov sledilcev, je profil World_record_egg, v prevodu Svetovno rekordersko jajce, novinec na priljubljenem družbenem omrežju. Ustvarjen je bil v začetku januarja, ima 2,6 milijona sledilcev in le eno objavo - ki pa je postala rekordna.

»Dajmo skupaj postaviti svetovni rekord in dobiti največ všečkov na Instagramu. Premagajmo trenutni svetovni rekord, ki ga drži Kylie Jenner (18 milijonov). Imamo ga,« je bil odkrit neznani snovalec zmagovalne fotografije ob objavi.

Jennerjeva priznala poraz

Nevpadljiva studijska fotografija kokošjega jajca na belem ozadju je bila objavljena 4. januarja in v desetih dnevih podprla rekord, ki ga je postavila Jennerjeva, ko je 18. februarja lani objavila fotografijo roke svoje prvorojenke Stormi, ki jo ima skupaj z raperjem Travisom Scottom.

Spletni portal Techcrunch piše, da o človeku za novim rekordnim profilom ni znanega nič, a da je neverjetno hitro postal vplivnež. Med drugim so se pojavila ugibanja, ali gre morda za dobro premišljeno marketinško potezo.

21-letna Jennerjeva je že priznala poraz in na Instagramu objavila humorni posnetek, v katerem razbije jajce na vročem asfaltu.