Yule je bil četrti po prvi vožnji, na koncu pa je slavil s prednostjo 0,34 sekunde pred Avstrijcem Marcom Schwarzem na drugem in 0,50 sekunde pred njegovim rojakom Michaelom Mattom na tretjem mestu.

Hirscher bo na 64. zmago v karieri in jubilejno 30. slalomsko moral še počakati. Bil je prvi po polovici tekme, a je napravil napako pri petih vratih, ki ga je močno oddaljila od najboljših.

Napako si je privoščil tudi Kristoffersen, ki je povozil kol in odstopil. Oba sta prekinila niz 11 oziroma 12 slalomov, na katerih sta končala na zmagovalnem odru.

Kranjec se je v finalno vožnjo prebil z visoko startno številko 77 in postavil 14. čas prve vožnje, za Hirscherjem je po polovici tekme zaostajal 1,36 sekunde.

V drugi vožnji je postavil 11. čas. Za zmagovalcem je zaostal 1,34 sekunde.

Kranjec, zmagovalec zadnjega veleslaloma v Saalbachu, je prismučal do drugih slalomskih točk v karieri. Prve je osvojil pred natanko dvema letoma prav v Madonni di Campiglio, ko je bil 28.

Drugi Slovenec na startu Štefan Hadalin, ki je bil v Saalbachu osmi na slalomu in prišel do rezultata kariere, je bil prepočasen za drugo vožnjo, končal je na 39. mestu.