Danes pa mu je sodnica okrajnega sodišča Tadeja Borinc Zebič izrekla še štiri mesece zaporne kazni za še en, precej podoben napad.

Faragala je živel v nekakšnem samskem domu v Savljah. Tam se je s sostanovalci sprl zaradi kabelske televizije. Menda zanjo ni plačeval, sostanovalci pa so mu ves čas odklapljali napeljavo ter ga neprestano žalili in napadali. Enega od njih, ki naj bi skrbel za kabelsko napeljavo, je potem fizično napadel in ga tako močno sunil s pestjo, da mu je zlomil rebro.

Zaradi tega napada je bil danes obsojen na štiri mesece zapora. Po omenjenem dogodku so se spori še stopnjevali in pred enim letom je prišlo do hujšega spora med drugim stanovalcem in Faragalo, ki je v pretepu uporabil tudi nož ter sostanovalca porezal. Zaradi tega napada je bil sprva obtožen poskusa uboja, kasneje pa zgolj še povzročitve lažjih poškodb in obsojen, kot rečeno, na leto in enajst mesecev. Ko bo odslužil obe kazni, bo za štiri leta izgnan iz Slovenije, kako bodo naši organi to izpeljali, pa še ni znano.