Tudi Eva Irgl je šla po avtogram k Petersonu

Konec tedna se je v Ljubljani oglasil razvpiti predavatelj, slavni klinični psiholog iz Kanade Jordan Peterson, ki razvnema predvsem konservativni politiki naklonjene moške. Z njim se je med drugimi družil nekdanji minister Žiga Turk, ki mu je razkazal Trg republike in pripadajoče monumente nekdanjemu političnemu sistemu, po avtogram pa je prišla tudi vidno navdušena poslanka SDS Eva Irgl in srečanje zaznamovala na svojem instagramu. Po fotografiji sodeč se zdi očaran tudi Peterson, saj, kot vemo, rad hvali ženske, ki pogumno podpirajo močne moške.

Luka Dončić ni samski

View this post on Instagram

My hubby bubby❤️

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Trener košarkarskega kluba NBA Dallas Mavericks Rick Carlisle je nedavno izjavil, da je Luka Dončić samski, njegova dekle Anamarija Goltes pa je na instagramu kmalu po tem označila svoj teritorij. Objavila je skupno fotografijo, jo v angleščini podpisala z besedami »moj možek« (»my hubby bubby«), z zaljubljenimi simboli je fotografijo potrdil tudi Dončić. »Mar to pomeni, da se je trener zmotil?« so se v komentarjih zmedeno spraševali nekateri, ki so se očitno šele zdaj seznanili s tem, da je devetnajstletni košarkarski as kljub vsemu zaseden.

Občinstvo gledalo koncert, nadškof pa v nebo

Ljubljanski nadškof Stanislav Zore se je nedavno udeležil gala koncerta v organizaciji Radia Ognjišče, kjer so se nastopajoči poklonili ustvarjalnemu opusu Lojzeta Slaka in Ivana Cankarja ter se pri tem osredotočili na vsebine, ki poudarjajo odnos do boga, domovine in matere. Svojo udeležbo je nadškof potrdil tudi na svojem instagramu, a na fotografiji vidimo, da je pozornost v nasprotju z občinstvom namenil nečemu drugemu – medtem ko so drugi spremljali dogajanje na odru, se je Stanislav Zore zazrl v nebo in se tako morda poklonil bolj posredno prisotnemu visokemu gostu.

Anže Logar vztraja, da je bilo v štabu prijetno

Anžetu Logarju iz SDS na volitvah za ljubljanskega župana ni uspelo izzvati drugega kroga, a v nedeljo zvečer so se z ekipo vseeno družili na sedežu stranke v Ljubljani. V času predvolilne kampanje prvak stranke Janez Janša Logarja sicer ni preglasno podpiral, na sklepnem druženju pa se je vendar oglasil. Fotografijo »prijetnega vzdušja« v štabu je na svojem profilu objavil Anže Logar, pa čeprav so se z Janšo, Evo Irgl in sproščeno napravljenim Radom Pezdirjem držali vsaksebi in izpustili priložnost za objem, kakršne sicer pogosto vidimo na ekipnih fotografijah strankarskih kolegov.

Predsednik vlaga v kakovostna oblačila

Predsednik Borut Pahor nas prek instagrama redno zalaga s fotografijami iz mladih let in prejšnji teden je prišel na vrsto utrinek iz lovske koče nad Mežico, ki je nastal pred enaindvajsetimi leti. Na fotografiji se predsedniku pridružuje tudi partnerica Tanja, ki je menda zelo navezana na stvari, tudi vsa stara oblačila, ki jih ima gotovo še kje pospravljene v omari. Njegovih ji ni treba arhivirati – predsednik se je namreč pohvalil, da se v srajco s posnetka oblači še danes, in tako pokazal, da vendarle še obstajajo ljudje, ki vlagajo denar v kakovostne modne kose, ki ne gredo nikoli iz mode.

Nemi intervju z ljubljanskim županom

Svoj instagram profil je med predvolilno kampanjo velikopotezno obudil ponovno aktualni ljubljanski župan Zoran Janković. Gledali smo ga na odprtjih športnih objektov in predvsem prenovljenih vrtcev, objavljal pa je tudi fotografije vseh estradnikov, športnikov in intelektualcev, ki so podprli njegovo kandidaturo. Po razglasitvi neuradnih rezultatov je bilo vznemirjenja najbrž preveč in tako so na instagramu objavili kar minuto dolg videointervju, ki so ga pripravili na TV Slovenija in v katerem se volilcem najbrž zahvaljuje za podporo. Ne vemo zagotovo – posnetku so namreč izklopili zvok in vključili celo nerodni uvod, ko s TV-novinarjem v tišini deset sekund nerodno strmita v kamero in čakata na zeleno luč snemalca.