Tamše, ki je v Celju sprva opravljal delo vodje mladinskega pogona, je prvo ekipo slovenskih prvakov vodil od decembra 2013, ko je na mestu trenerja zamenjal Vladana Matića. Od takrat je s Celjani osvojil pet državnih naslovov, pet pokalnih naslovov in štiri superpokalne naslove.

Klub uspehom, se je vodstvo kluba danes odločilo, da po porazu v četrtem krogu slovenskega prvenstva proti Ribnici z njim prekine sodelovanje. »Branku smo hvaležni za njegovo delo, ki nas bo vezalo še bolj kot 14 osvojenih lovorik. Te povedo vse kakšno obdobje je za nami. Spletli smo izjemno vez, za katero smo prepričani, da nas bo vezala tudi v prihodnje in zaradi katere bo Branko pri nas in v naši dvorani vedno dobrodošel,« je za spletno stran kluba dejal njegov predsednik Jernej Smisl.

Pred novim trenerjem Tomažem Ocvirkom je zahtevno delo, saj Celjane že v nedeljo čaka tekma Velux EHF Lige prvakov s Flensburgom, naslednji teden pa še domači derbi z Gorenjem: »Sprejemam izziv in odgovornost, ki jo prinaša vodenje članske ekipe RK Celje Pivovarna Laško, ki mi je bila ponujena danes. Zavedam se, da nas čaka težko delo, ki ga bomo lahko opravili le skupaj, kot ekipa. Najprej se želim pogovoriti s fanti in sodelavci, nato pa bomo naredili načrt, da zadržimo kontinuiteto osvajanja lovorik, ki jo je klub postavil v svoji bogati zgodovini.«