Pod dogodek, s katerim želijo promovirati zdrav način življenja in ga približati širšim množicam, se bodo podpisali predstavniki mednarodno priznane organizacije na področju fitnesa, vodenih vadb, pilatesa in gibanja Bodifit, ki sicer slovijo tudi po organizaciji največjega fitnes dogodka na naših tleh – Eurofit Festa v Medvodah.

Ljubitelji gibanja bodo tokrat zavzeli osrednji mariborski trg – Trg Leona Štuklja in v družbi mednarodno priznanih strokovnjakov iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu.

»V tujini so tovrstni dogodki v mestnih središčih že stalnica in ljudje se jih radi udeležujejo. Pri nas je to vsekakor novost, vendar smo s sodelavci prepričani, da Slovenci niso nič bolj sramežljivi in se bodo vadb množično udeležili,« je povedal Marko Geršak, mednarodno priznani strokovnjak na področju fitnesa in predsednik Bodifit društva.

Privlačne vadbe za vsakogar

Udeležba na dogodku bo brezplačna, potrebna je le prehodna prijava prek spletnega naslova www.bodifit.net. Vodene vadbe bodo potekale med 16.30 in 20.30, na voljo bodo fusion pilates, ki je zasnovan iz različnih pilates tehnik in namenjen širši množici, licenčni Bodifit program oziroma vadba za moč power justfit, visoko intenzivni intervalni trening po tabata protokolu burn hiit ter body&mind vadba, sestavljena iz elementov joge, pilatesa in tai chija, z nadzorovanim in umirjenim gibanjem fusion balance.

Pester bo seveda tudi spremljevalni program, saj so organizatorji k sodelovanju povabili tudi znane Bodifit ambasadorje, ki bodo popestrili odmore med vadbami. Po koncu vadb bo sledila zabava ob koncertu 6 Pack Čukurja, Hangover Ladies in didžeja.