Cafe Anzengruber je moja najljubša restavracija na Dunaju. Po navadi sem kar prišla, zdaj so, sodeč po spletnem oglaševanju, potrebne rezervacije. Druga novost torej, ki mi ni všeč. Nemara dokaz več, da se staram. Vedno smo govorili po domače, lastnik in večina zaposlenih je iz Dalmacije. Za vsako pijačo so povedali zgodbo o kraju, otoku, s katerega prihaja, in malo preverjali, kako poznam rastline in geografijo. Restavracija je starega kova. Leseni stoli, mize, fotografije na stenah, soba za biljard – vse je ostalo isto. Tudi odlični dunajski zrezki – tanki s tanko hrustljavo

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.