Werner pokazal svojo prvo

Werner, ki zase rad reče, da ima za sabo kariero koncertov na stadionih, se je zadnje mesece plesno udejstvoval v tekmovalni razvedrilni oddaji Zvezde plešejo. Zgodba se je kljub njegovim napovedim, da bo v sebi našel ritem v slogu Rickyja Martina, kmalu končala, pevec pa je ob tem na instagramu priznal, da je nase »ponosen do neba« in se zaradi izstopa iz »varnih glasbenih okvirov« počuti kot absolutni zmagovalec. A čas je za nove zgodbe na družbenih omrežjih in tako je s sledilci med prazniki delil naslovnico svoje prve plošče, ki je izšla pred tridesetimi leti in na kateri se lahko seznanimo, kako je njegova pričeska videti brez posvetljenih pramenov in z naravnimi kodri.

Nuša Derenda in Pahor skupaj za praznik dela

Prvomajsko slavje je predsednik republike Borut Pahor preživel v družbi ljudstva, ki je ta dan praznovalo na vrhu Šmohorja nad Laškim. V govoru je pozval k boljšim odnosom med delodajalci, državo in sindikati, pa tudi k fleksibilnejšemu trgu dela, ki bo prijazen do vseh vpletenih. Po vsem tem optimizmu je prisotne glasbeno sproščala pevka Nuša Derenda, ki ji je sodeč po objavi na instagramu s predsednikom uspelo poklepetati celo na štiri oči.

Stranko Levica podpira tudi Salome

Javnost je prejšnji teden izvedela, da bo na listi stranke Levica v občini Jesenice kandidirala tudi kuharska mojstrica in žirantka šova Masterchef Alma Rekić. Podporo ji je prek družabnih omrežij ponudila tudi njena televizijska prijateljica Salome, po novem zaposlena v njeni kuharski ekipi kazinoja v Grosupljem. Salome si je za na instagram nadela majico politične stranke, v rokah pa držala dve jajci in sledilcem v pripisu še sporočila, da ima stranka Levica jajca.

Matjaž Nemec je bil med prazniki koristen

Poslanec SD in podpredsednik državnega zbora Matjaž Nemec med prazniki na instagramu ni objavljal posnetkov z morja ali izleta v kakšno evropsko prestolnico, smo pa izvedeli, da je bil vsaj malo koristen. Na njegovem profilu smo namreč našli fotografijo, s katere je razvidno, da se je v polni opremi lotil košnje trave na strmem pobočju. Na fotografiji sicer ni označil natančne lokacije oziroma pripisal pojasnila, je bilo pa menda precej idilično, saj je njegova soproga Iryna Osypenko Nemec medtem objavila fotografijo kobile z mladičkom, ki se pase na zelenem travniku.

😎☀️🏖

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec) on

Alenka Bratušek teka v temi

Poslanka in nekdanja premierka Alenka Bratušek je praznik dela preživela na vrhu Jošta, rekreacija pa je tudi sicer zaznamovala njene prvomajske praznike. Kot smo opazili na instagramu, kondicijo in dobro počutje zadnje tedne redno vzdržuje s prostočasnimi aktivnostmi v naravi, kupovanjem lokalno predelane zelenjave in predvsem s tekom. Zadnjič je menda trimčkala »skoraj po temi«, pod fotografijo zapisala, da je v napornem predvolilnem mesecu pač treba ostati v formi, eden od sledilcev pa ji je za zdrav videz pod fotografijo tudi čestital.

Anja Kopač Mrak ob prazniku dela brez besed

Ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak se je prvega maja sicer oglasila na Rožniku, a glavno besedo tam prepustila ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću. Spodbudne besede ministrice, ki menda še posebej ceni tiste, ki radi delajo, in je tako tudi nasprotovala dvigu socialne pomoči, smo ob prazniku dela medtem zaman iskali na njenih družbenih omrežjih: na instagramu, kjer je v zadnjih tednih zabeležila svoj izlet v London, je prvega maja objavila samo fotografijo s kozarcem rdečega vina, njen profil na facebooku pa nam je razkril, da se je po srečanju na Rožniku odpravila še na morski oddih.

:)

A post shared by Anja Kopač Mrak (@anjakopacmrak) on

Žal ne deluje kot v Potter-ju:)

A post shared by Anja Kopač Mrak (@anjakopacmrak) on