To je Borut Pahor v mladih letih

Šaljivi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor nam je ta teden na instagramu pod fotografijo, posneto na dobrodelni prireditvi, med drugim razkril, da v resnici ne mara gala prireditev, objavil pa je tudi posnetek iz rane mladosti. Res je, prisrčen otrok v krilu in z lično pentljico na glavi je Pahor. Pod fotografijo je zapisal, da gre za neizpodbiten dokaz, zakaj je zrasel v Barbiko. Fotografija je menda nastala za pusta, ko ga je mama našemila v oblačila, bolj tipična za deklice.

V galopu gospodarstvo in kobila ministra Počivalška

Gospodarski minister v odhajanju Zdravko Počivalšek je v nedeljo obiskal žegnanje konj v Bistrici ob Sotli in med njimi je bila menda celo njegova nekdanja kobila, h kateri se je privil za potrebe fotografiranja. Minister je prek instagrama sporočil, da je kobila v odlični kondiciji, primerjal pa jo je tudi s slovenskim gospodarstvom. Oba sta namreč, ugotavlja Počivalšek, v galopu.

Denise Dame protestirala, ker ni naj spletna zvezda

Zdaj vsem dobro znano videoblogarko Denise Dame je Slovenija bolje spoznala lani, ko so domači uporabniki družbenih omrežij začeli deliti njene videoobjave, kjer z nenavadno zamaknjenem vedenjem pojasnjuje, od kod ji denar za izdelke znamke Gucci. Denise Dame je bila na podelitvi medijskih nagrad žarometi nominirana za spletno zvezdo leta, a žirija se je odločila, da jo podeli Cirilu Komotarju in njegovemu videokanalu Komotar minuta. Denise, na prireditvi našemljena v meduzo, je ob tem v dvorani Cankarjevega doma glasno protestirala in vsem prisotnim razložila, da kategorije pred njenim prihodom sploh ni bilo ter da je brez dvoma največja spletna zvezda v Sloveniji.

Karl Erjavec se brije tudi za konec tedna

Ne samo norcev, zunanji minister in prvi človek stranke Desus Karl Erjavec na instagramu brije tudi svojo brado. Po tem ko je prejšnji teden tam s fotografijo obeležil zavezovanje kravate pred obiskom seje vlade, se je konec tedna fotografiral med jutranjim urejanjem brade v kopalnici. »Tudi za vikend urejen,« je zapisal Erjavec pod objavo, spodaj pa smo med drugim opazili komentarje, kot so »dobro vas je mati vzgojila«, »mislim, da bi bili tudi neobriti zelo o seksi« in »lepe ploščice«.

Challe Salle všeč tudi informativni urednici

Podelitve medijskih nagrad, kot so žarometi, so obenem priložnost za manj običajna druženja ustvarjalcev lokalne medijske krajine. Na skupni fotografiji sta se tako na primer znašla popularni vrhniški raper Challe Salle in nova urednica informativnega programa na Televiziji Slovenija Manica Janežič Ambrožič, ki je posnetek tudi objavila na svojem profilu. Pri tem je v objavi označila svoja dva otroka in pod fotografijo zapisala »Lagano«, sicer naslov največje uspešnice lokalno zmeraj bolj priljubljenega glasbenika, ki po novem snema celo duete z Janom Plestenjakom.

Lagano za @julijaambrozic05 in @anzeambrozic

A post shared by @ manica.j.a on

Socialne demokrate je osvežil Miran Potrč

Dejan Židan, Tanja Fajon, Matjaž Nemec in še nekaj predstavnikov stranke SD je minuli konec tedna kolesarilo od Kamnika skozi Ljubljano in vse do Vrhnike, vmes pa so se ustavili v Notranjih Goricah, kjer je za osvežitev politično motiviranih kolesarjev menda poskrbel upokojeni poslanec Miran Potrč. »Na obisku pri mojem vzorniku,« je pod fotografijo na svojem profilu zapisala Tanja Fajon, posnetki s facebooka pa so še razkrili, da so si v družbi gospoda Potrča v enem od tamkajšnjih lokalov nekateri privoščili kozarec piva.

Na obisku pri mojemu vzorniku Miranu Potrču... #visit #myfriend #slovenija ☺️

A post shared by Tanja Fajon (@tanja.fajon) on