Policija se hvali z orožjem

Na profilu Slovenske policije, kjer se ob priložnosti radi pohvalijo tudi z novim vodnim topom, so zdaj objavili člane policijskega orkestra, ki je nedavno slavil 70. obletnico delovanja. Ob priložnosti je nekaj članov godbe svoje trobente oziroma trobentam sorodna trobila uperilo v fotografski objektiv, v pripisu pa so se pohvalili, da so njihovo orožje pravzaprav inštrumenti.

Nase orozje so instrumenti :) #music #police #musicislife

A post shared by Slovenska policija (@police_slovenia) on

Andrej Čuš nabira glasove s sadikami

Nekdanji poslanec SDS, ki se je po vmesnem obdobju samostojnosti nedavno priključil Zelenim Slovenije, se je že dobro poistovetil z okoljevarstvenim poslanstvom stranke, sploh v vse konkurenčnejšem predvolilnem obdobju. Kot je opaziti na njegovem instagramu, z Zelenimi dosti potujejo po slovenskih krajih, tam pa mimoidočim pod geslom Zelenimo Slovenijo na stojnicah podarjajo sadike iglavcev. Menda so jih med ljudi razdelili že 600, obljubljajo pa še, da bodo početje kmalu nadaljevali.

Na instagramu tudi pes Luke Dončića

Lastni profil na priljubljenem družbenem omrežju sta svojemu psu odprla tudi košarkarski as Luka Dončić in njegovo dekle Anamarija Goltes. Pritlikavemu psičku pasme pomaranec je ime Hugo in deluje pod imenom »Hugo Šmeker«, njegovim prikupnim fotografijam, s katerimi sledilcem za zdaj večinoma vošči »dobro jutro« ali »lahko noč«, pa samo po enem tednu sledi že skoraj dva tisoč uporabnikov.

i am the king 👑🐶☺️

A post shared by Hugo (@hugosmeker) on

Saša Lošić ocvrl cel svet

Frontman zasedbe Plavi orkestar, ki je stalno prebivališče v Ljubljani že pred časom zamenjal za Sarajevo, je na instagramu pred kratkim objavil zemljevid sveta, sestavljen iz ocvrtih delov piščanca. Sicer ni potrdil, ali je kulinarično mojstrovino ustvaril sam. Sledilci so bili nad videnim kljub vsemu navdušeni, morda so se izziva lotili celo sami – ena od sledilk je namreč pripomnila, da pri podvigu največ preglavic vedno povzroča Evropa, saj je vsakič videti malo pomečkana.

#

A post shared by Sasa Losic (@sasa_losic) on

Savina Atai s Krete tovori vitamine

Strokovnjakinja za superživila, podjetnica in gurujka raznovrstnih meditativno jogijskih praks Savina Atai je nedavno pripotovala s posestva svojega partnerja na Kreti v Ljubljano. Pri tem je, če verjamemo njeni objavi na instagramu, pritovorila cel kovček svežega sadja, zaradi katerega so pri oddaji prtljage na letališču zagotovo zahtevali doplačilo za prekoračeno težo. K sreči so jo v Sloveniji že čakale nove poslovne priložnosti – v kratkem namreč spet prireja Gala žensko, kjer se zglasijo vse ženske, željne navdiha in znanja o hormonsko ugodnih živilih in drugih dobrodejnih alternativnih praksah.

Popoviču prisluhnili mrkih obrazov

Koprski župan Boris Popovič je nagovoril udeležence Zbora krajanov Škofije, kjer jim je najbrž predstavljal načrte za prihodnja infrastrukturna vlaganja, med drugim prenovo tamkajšnje osnovne šole. Dogodek je zabeležil tudi na svojem instagramu, ne razumemo pa, zakaj, saj objavljene fotografije krajanov ne razkrivajo prevelikega navdušenja nad županovim nastopom, temveč pretežno mrke, vsega naveličane obraze.

Zbor krajanov Škofije

A post shared by Boris Popovič (@borispopovicpopo) on