Ljubljanski prometni policisti so v ponedeljek ob 15.05 na Cesti 6. maja na Vrhniki obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja, po vsej verjetnosti otroka. Eden od njiju se je v nesreči lažje poškodoval. Neznani kolesar, domnevno otrok, star okrog 12 let, je pripeljal po desnem pločniku Tržaške ceste iz smeri Poštne ulice proti križišču s Cesto 6. maja in trčil v deklico, ki se je takrat pripeljala s skirojem po pločniku iz nasprotne smeri. Oškodovanka se je v nesreči lažje poškodovala.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali pokličejo na 113, ali postajo prometne policije Ljubljana na 01 583 88 20, ali anonimni telefon 080 1200.

V Mariboru huje poškodovan kolesar

Mariborski policisti pozivajo morebitne očividce ponedeljkove prometne nesreče, v kateri se je malo po 15. uri v Prekmurski ulici huje poškodoval kolesar, da zaradi razjasnitev okoliščin pokličejo najbližjo policijsko postajo ali postajo prometne policije Maribor na številko 02 450 20 30 oziroma pokličejo na številko 113.