Nogometaši v prvi slovenski ligi bodo v aprilu odigrali vseh sedem zaostalih tekem, ki so bile prestavljene zaradi slabega vremena. Krško je včeraj v boju za obstanek premagalo Triglav in se utrdilo na sedmem mestu. Malo gledalcev je videlo slabo tekmo z malo priložnostmi. Krčani so povedli iz edinega strela v prvem polčasu, ko je odbito žogo v gol poslal Gorenc. V drugem delu je Estonec Kulinitš izkoristil slabo posredovanje obrambe Triglava po kotu. Hrvat Tonči Mujan se je z deseto podajo v sezoni še utrdil na prvem mestu lestvice asistentov. Obupno slab Triglav je edina dva strela na gola Zalokarja sprožil šele v zadnjih desetih minutah tekme.

Rudar – Domžale danes ob 15. uri, sodnik: Glažar

Zaradi agresivnega sloga z veliko teka, ki ga gojita temperamentna trenerja Marijan Pušnik in Simon Rožman, se obeta spektakularna tekma za gledalce. Domžale imajo najboljši napad v ligi, 50 golov pa je doseglo 12 različnih igralcev, kar kaže na univerzalnost sicer zelo ambiciozne zasedbe, ki igra v visokem ritmu, kombinatorno in učinkovito.

Verjetni postavi – Rudar: Pridigar, Pušaver, Tomašević, Kašnik, Pišek, Trifković, Bolha, Novak, Parfitt-Williams, Radić, Šehić. Domžale: Mulalić, Širok, Klemenčič, Dobrovoljc, Melnjak, Kirm, Vetrih, Husmani, Ibričić, Ibraimi, Bizjak. Naš namig: 2.