Svet se je medtem razvil na vseh področjih. Zato je prav, da se inteligentne rešitve pojavljajo tudi tam, kamor gre še cesar peš — arena je tam danes nekaj čisto drugega. Higienična školjka s prho Arena Sensia nemške blagovne znamke GROHE je novost v Sloveniji, ki jo trži podjetje Ideo.si in pomeni več higiene, več udobja in več lepote. Zato pravimo: palec gor!

Inovativen pristop k ultimativni čistoči

S školjko Arena Sensia boste lahko enkrat za vselej rekli zbogom toaletnemu papirju. Naj vrže kamen prvi, ki mu ga nikdar ni zmanjkalo, ko je najmanj treba. To zastarelo metodo brisanja intimnih predelov nadomešča prijetna in naravna prha z vodo, ki pa pravzaprav ne pomeni nikakršnega odkrivanja tople vode. Nekatere kulture jo namreč že stoletja sprejemajo kot najbolj higienično, če ne celo edino sprejemljivo, in tako naravno kot na primer umivanje rok po uporabi stranišča.

Vodo si lahko popolnoma prilagodite, saj vam jo vgrajeni grelnik neprestano greje na izbrano najugodnejšo temperaturo. Tako vam tople vode enostavno ne more zmanjkati. Nastavljivi ročici za pršenje sta narejeni iz antibakterijskega materiala in sta zavarovani z odstranljivim antibakterijskim varovalom. Ponujata možnost standardne, damske ali dvojne prhe, ki vas temeljito očisti. Določite lahko moč, položaj in način pršenja, izberete pa lahko celo masažni curek. Na koncu vas nežno posuši sušilnik s prijetno toplim zrakom.

Številne nagrade za najčistejšo školjko

Najčistejša školjka na svetu Arena Sensia je povsem upravičeno pobrala številne pomembne nagrade za oblikovanje v letu 2017 (Red Dot, Good Design, iF Design, Iconic). Ne le da jo odlikujejo na oko čiste linije, ki bodo polepšale vaš prostor, ampak z obliko brez robov dobesedno zmagujete nad umazanijo in bakterijami. Gladek keramični premaz v notranjosti školjke preprečuje prijemanje nečistoče in vodnega kamna. Edinstveni način spiranja z vrtinčastim izpustom vode poskrbi za enostavno in temeljito čiščenje vseh kotov straniščne školjke, medtem ko posebna glazura preprečuje rast 99,9 % klic. Rešitev, ki vašo školjko Arena Sensia ohranja čisto sto let.

Oblikovalski oddelek podjetja GROHE je pri snovanju upošteval standardne mere podometnih kotličkov, zato je tudi vgradnja enostavna in hitra (potrebujete zgolj dodaten dovod elektrike in vode).

Dotik inteligence za udobje in dobro počutje

Pametna toaletna školjka Arena Sensia omogoča enostavno in intuitivno nastavljanje želenih funkcij s pomočjo nadzorne plošče in daljinskega upravljalnika, nadzorujete pa jo lahko tudi s pametnim telefonom s sistemom iOS, kamor lahko svoje priljubljene osebne nastavitve shranite, da vam bodo vedno pri roki.

Pokrov se s pomočjo senzorja odpre ali zapre, ko vstopite v prostor, prijetna nežna svetloba pa vam ponoči pomaga, da jo laže najdete. V trenutku, ko sedete na školjko, se vključi zračni filter, ki uspešno odžene neprijetne vonjave.

Preverite široko paleto drugih odličnih izdelkov GROHE za opremo kopalnice.