Kolekcija Essence ponuja neverjetno bogato izbiro za ustvarjalni um. Najširša ponudba barv, zaključnih premazov in ujemajočih se izdelkov - za skoraj neskončno število ustvarjalnih možnosti pri oblikovanju kopalnice, ki se popolnoma sklada s svojo okolico. Svoboda izbire z neverjetno doslednostjo pri mehkem in humaniziranem dizajnu ponuja najboljšo kakovost v novem individualnem obdobju oblikovanja kopalnic.

Pestra izbira nadstandardnih barv in vrhunski premazi

Prijatelji nam bodo morda zavidali našo edinstveno opremljeno dnevno sobo, kuhinjo z vso originalno dodatno opremo ali izbran okus naše spalnice. Kar se tiče kopalnice, pa smo zadovoljni, če dodamo le nekaj barvnih sveč in brisač v to puščobno belino. No, temu več ni tako! Kopalnica postaja zelo pomemben prostor v domu. Potrebujemo način, da izrazimo svoj individualni stil in razširjena kolekcija Essence podjetja Grohe ponuja pestro izbiro z desetimi kombinacijami nadstandardnih barv in vrhunskih premazov. V skladu z najnovejšimi globalnimi trendi so bili modeli skrbno izbrani, da se skladajo z vsakim stilom kopalnice in barvo okolja. Vsi premazi in barve so skladni z okolji z visokim kontrastom, srednjim kontrastom in senčenimi okolji. Povrh vsega pa so njihova imena tako lepa kot njihov videz: Cool Sunrise, Warm Sunset, Hard Graphite in Nickel.

Raznolikost se sreča z doslednostjo: jezik oblikovanja Essence

Nova svoboda izbire je neverjetno dosledna pri dizajnu, v katerem sta vsaka izlivna cev in ročica skorajda enaka pri vseh vrstah izdelkov. Razkošna samostoječa prha, talno montirana kopalna kad ali premium umivalnik v velikostih od S do XL, ujemajoči se dodatki, kot na primer kakovostna držala za brisače ali posode za milo: vsi govorijo isti jezik oblikovanja subtilnih in občutljivih prehodov ter preproste, ublažene geometrije. Harmonija, ki brezhibno združi izdelke v vseh območjih kopalnice, prispeva k splošni visoki prilagodljivosti razširjene ponudbe Essence za praktično vse stile kopalnic, pa naj gre za klasično razkošje, kakovostni starodobni stil ali naravno atmosfero dobrega počutja.

Nagrajena oblika izpolnjuje najvišjo kakovost

Predanost in pozornost za vsak detajl ponovno definira čistost in sodobnost na človeški način, ki je čuten in vendar minimalen. Vse te značilnosti sovpadajo s številnimi izredno naprednimi tehnološkimi lastnostmi: Grohe Aqua Guide usmerja vodni curek v umivalnik na optimalen način, brez škropljenja, Grohe Silk Move pa mogoča postopen, natančen nadzor pretoka in temperature. Serija Essence je s svojo premočjo v vseh pogledih prejela številne prestižne mednarodne nagrade: Iconic Award Interior Innovation, Good Design Award ali iF Product Design Award, če omenimo le nekatere. Essence popelje dizajn kopalnic na novo raven, s čimer bo postala naravna prva izbira za arhitekte, oblikovalce in porabnike v prihodnjih letih.