Rešitev po načelu vse v enem ne navdušuje samo s svojo inovativno tehnologijo. Njena organska oblika kopalnici daje eleganten videz in ustvarja vzdušje za sproščeno izkušnjo prhanja.

Intuitivno in udobno delovanje

Grohe Rainshower SmartControl uporablja zelo enostaven in preprosto razumljiv dizajn s tremi gumbi, ki omogoča nadzor in shranjevanje vseh želenih nastavitev za prhanje. Kombinirani gumb za pritiskanje in obračanje vključi pretok vode in nadzoruje pretočno količino. Njegova narebrena površina omogoča preprosto vrtenje gumba, tudi z mokrimi rokami. Za zaustavitev pretoka vode uporabnik preprosto ponovno pritisne gumb. Izbrana nastavitev hitrosti pretoka pa se shrani za naslednjič.

S pritiskom na gumb je mogoče neposredno izbrati vrsto pršnega curka, kar pomeni, da prilagoditev glave prhe več ni potrebna. Preprosto je tudi kombiniranje več vzorcev pršenja, na primer nežno pršenje PureRain in stimulativna nastavitev TrioMassage. Pršenje TrioMassage združuje delovanje dveh brizgalnih šob z dinamičnim pršenjem Bokoma. Menjava med nadglavno in ročno prho je prav tako preprosta, izvede se s pritiskom na ustrezni gumb. Vsi nadzorni elementi so označeni s simboli za intuitivno upravljanje, zaradi česar je ta sistem inovativne prhe pravi užitek uporabljati.

Nova prožnost v sektorju prhe

Za ustvarjanje vrhunske izkušnje prhanja, sistem združuje nadglavno prho Rainshower 360 Duo z ročno prho Power&Soul. S 360 do 220 milimetri se nadglavna prha v obliki romba odlično sklada z organskimi linijami nadzorne enote. Kovinska sprednja stran prhe dopolnjuje prefinjen videz. GROHE Rainshower SmartControl bo kmalu na voljo tudi v različici Mono. Ta model, ki bo v bistvu uporabljal isto tehnologijo za nadzor vode kot različica Duo, bo imel samo dva gumba, saj bo nadglavna prha nudila nežni vzorec pršenja PureRain.

Vrhunska tehnologija za varno prhanje

Sistem prh Grohe Rainshower je opremljen s tehnologijo TurboStat. Kovinska ročica termostata omogoča nastavitev in prilagoditev temperature vode. Želeno temperaturo doseže v delčku sekunde in ostane nespremenjena tudi v primeru nihanja tlaka vode v ceveh. Varnostni gumb SafeStop preprečuje, da bi uporabniki nenamerno dvignili temperaturo vode na več kot 38 stopinj. Poleg tega preverjena tehnologija CoolTouch varuje pred opeklinami, saj preprečuje segrevanje izpostavljenih kovinskih površin.

Za dodatno udobje pod prho zgornji del nadzorne enote služi kot polica za šampone, gele za prhanje in druge izdelke za nego telesa, ki jih lahko odložite na polico prhe XL EasyReach. Polico, ki je narejena iz varnostnega stekla, lahko odstranimo za enostavno in temeljito čiščenje - še en primer uporabniku prijazne funkcionalnosti, ki je zapakirana v zanimiv futuristični videz.