Veithova je za Weiratherjevo zaostala 0,36 sekund, Holdenerjeva pa 0,38 sekunde. Ferkova je bila na 38. mestu od zmagovalke počasnejša za 2,02 sekunde, Ana Bucik na 46. mestu pa 2,61 sekunde.

Zmagovalka Weiratherjeva je v svetovnem pokalu vpisala deveto zmago, šesto v superveleslalomu in drugo v tej sezoni. Veithova je bila druga že na olimpijskem superveleslalomu, ko se je že veselila zlatega odličja, a jo je nato presenetila Čehinja Ester Ledecka. Olimpijske prvakinje tokrat v Švici ni, saj jo v Turčiji čaka tekma svetovnega pokala v deskanju, kjer je v Južni Koreji prav tako osvojila prvo mesto.

Tekmi v Crans Montani bosta minili tudi brez Američanke Mikaele Shiffrin, ki ima v skupnem seštevku svetovnega pokala dovolj veliko prednost pred zasledovalkami, zato se je odločila za mirno pripravo na naslednje izzive. Shiffrinova ima pred drugouvrščeno Holdenerjevo v svetovnem pokalu kar 611 točk prednosti.

V posebnem superveleslalomskem seštevku je vodstvo prevzela današnja zmagovalka, ki ima pred Švicarko Laro Gut, danes sedmo, 46 točk prednosti.

V nedeljo bo v Crans Montani tekma v alpski kombinaciji, druga in zadnja v sezoni, po kateri bo znana dobitnica malega kristalnega globusa. Prvo tekmo je dobila Wendy Holdener, druga je bila Italijanka Marta Bassino, tretja pa Ana Bucik.