Pevski gost bo letos Justin Timberlake, ki bo tako že tretjič nastopil na Super Bowlu. Še posebno je v spominu glasbenega sveta ostal njegov nastop z Janet Jackson leta 2004, ko je pevka pokazala del svojih prsi.

Cela plejada zvezdnikov pa bo nastopala v televizijskih oglasih, predvajanih med odmori. Danny DeVito bo odigral enega od bombonov M & M, rdečega, če smo natančni, ki ga bo povozil tovornjak. Cindy Crawford bo nastopila skupaj s sinom Presleyjem Gerberjem v reklami za Pepsi. Morgan Freeman bo repal skupaj z Missy Elliott v reparskem dvoboju z zvezdnikom Igre prestolov Petrom Dinklageem v oglasu za Doritos in Mountain Dew. Glasbenik Steven Tyler, ki tabloide razburja zaradi svoje 40 let mlajše nove ljubice, bo nastopil v oglasu za Kio. Keanu Reeves bo izvedel nekaj akcijskih prizorov v oglasu za motorje, Matt Damon pa bo oglaševal vodo Stella Artois.

Največ pozornosti sta do zdaj dobila dva oglasa: za Amazon in za organizacijo Peta. Prvi zato, ker je zabaven ter v njem nastopajo Jeff Bezos, kuharski zvezdnik Gordon Ramsay in igralska legenda Anthony Hopkins. Oglas za Peto ljudi poziva, naj se odpovedo konzumiranju mesa, v njem pa igralec James Cromwell, najbolj znan po vlogi v filmu Babe, igra duhovnika, ki pridiga, da moramo vsi postati vegetarijanci.