V rednem delu tekme sta za goste, letos novince v tekmovanju za Stanleyjev pokal, zadela Brendan Leipsic in Jonathan Marchessault, vratar Marc-Andre Fleury pa je zaustavil 26 strelov proti svojim vratom.

Pri Kraljih sta gola v razprodani domači dvorani dosegla Drew Doughty in Marian Gaborik, Jonathan Quick pa je zbral 36 obramb. Kapetan Kraljev Kopitar je v slabih 25 minutah na ledu ostal brez točke, zbral je en strel proti vratom tekmecev.

Premierna sezona v ligi NHL je za viteze iz kroga v krog boljša; zmagali so še šestič zapored, so najboljša ekipa zahoda, za nameček pa so dosegli še rekord prvenstva NHL, saj so kot prvi novinec v ligi dosegli vsaj točko na 11 zaporednih tekmah. Z zmago so tudi prednost v pacifiški skupini pred kralji povečali na tri točke.

»Ne oziramo se veliko na statistiko, ampak skušamo le igrati svojo igro,« je po zmagi dejal Perron in dodal: »Ne gledamo na to, kdo nam stoji na drugi strani ledene ploskve. Danes smo uspešno odigrali za nas eno največjih tekem sezone, če se ozremo le na lestvico.«