Savina Atai z očetom Angeline Jolie

Največja strokovnjakinja za superživila, obrazno jogo in hormonsko ravnovesje žensk in njen partner s Krete sta mediteransko idilo začasno zamenjala za Los Angeles, kamor sta se med drugim odpravila, da bi si širila obzorja na seminarju »seksualnih odtisov« in preizkušala tamkajšnje ekološko pridelane kulinarične presežke s superživili. V enem od takšnih gostinskih obratov je Savina srečala celo igralca Jona Voighta, bolj znanega kot oče Angeline Jolie. Savina je zapisala, da je tudi Jon ljubitelj sladic iz organsko pridelanih živil in matche.

Zlobna buča prijaznega Romiha

Najvljudnejši in najprijaznejši slovenski TV-voditelj je eden od redkih, ki so s fotografijo na instagramu počastili uvoženo noč čarovnic. Izrezljana buča z zloveščim nasmehom je v primeru Boštjana Romiha vsekakor razumljiva, saj je oče treh šoloobveznih otrok, ki jih ob koncu tedna treba nekako zaposliti. Voditelj je pod fotografijo v angleščini zapisal, da je bil »očka malo kreativen«, že v nedeljo pred začetkom šolskih počitnic pa je bil vsaj na kratko bolj razbremenjen tovrstnih opravil, saj sta si s soprogo po fotografijah sodeč privoščila izlet v Italijo v dvoje.

Slovenski oblikovalec je najraje brez hlač

#legs #legday

A post shared by Mirooo (@miromisljen) on

Slovenski modni oblikovalec Miro Mišljen na svojem osebnem profilu s skoraj 61.000 sledilci redno objavlja posnetke, na katerih izdatno poudarja svoje mednožje. Noge so tako obvezno razkoračene in večinoma v oprijetih spodnjicah (občasno pa tudi v trenirki). Včasih se vozi s podzemno, drugič teka po plaži v Barceloni, kjer očitno preživi večino časa, med pogostejšimi motivi pa je tudi ta, da v rokah drži knjigo in ob tem razmišljujoče pogleduje mimo objektiva. Med bolj posrečenimi izbori je gotovo tisti s knjigo o slikarju Miroju, tako rekoč Mišljenovem soimenjaku.

Tanja Ribič ne priznava mraza

Da je poletje lahko stanje duha in ne dejanskih vremenskih razmer, je s poležavanjem ob zunanjem bazenu demonstrirala igralka Tanja Ribič, ki se je z živo rdečimi kopalkami in rdečimi ustnicami (kot se tudi spodobi) sproščala v Moravskih Toplicah, saj so z muzikalom Trač s kolegi iz Mestnega gledališča gostovali v Prekmurju. Igralka si je pod fotografijo nepresenetljivo nabrala dolg seznam komplimentov zaradi svojega videza in opazke, da ji rdeča barva resnično pristaja.

Jan Plestenjak še nima brade

Najpriljubljenejši slovenski glasbenik se drži obljube, da se bo iz javnega življenja za nekaj mesecev oziroma let poslovil, vseeno pa smo mimogrede opazili, da ni resnična vsaj ena govorica v zvezi z okoliščinami umika iz javnosti – Jan Plestenjak si namreč kljub natolcevanjem ne pušča dolge brade, da bi postal neprepoznaven. S fotografijo, na kateri je njegova koža na obrazu videti sveže gladka, ga je na svojem instagramu namreč označila pevka Manca Špik, s katero sta se srečala oziroma sestala v glasbenem studiu.

Rosvita Pesek je pripravljena

Ready za Odmeve..#odmevi #@pesekrosvita #rtvslo

A post shared by Vanja Vardjan (@vardjanvanja) on

Med delom so ujeli tudi voditeljico informativne oddaje Odmevi Rosvito Pesek, ki si za prostor izmenjave mnenj in utrinkov iz življenja raje izbira družbeno omrežje facebook. Fotografijo voditeljice je ob priložnosti na svojem instagramu objavil sodelavec z nacionalke, nekdanji dopisnik iz Hrvaške Vanja Vardjan, ki jo je ujel med tipkanjem in pod posnetkom zapisal, da je Rosvita »ready za Odmeve«. Pri tem je celo označil njen zaklenjeni instagram profil, o katerem je javno znano samo to, da ima do zdaj tri objave in štirinajst sledilcev.