Plaz obtožb o spolnem nadlegovanju še ni pojenjal. V tem tednu sta bila neprimernega vedenja obtožena tudi George Bush starejši in Gianni Versace.

Prvi se je neprimerno dotikal igralke Heather Lind, zvezdnice serije Imperij pregrehe. Njena zgodba je podobna zgodbi Taylor Swift, saj se je zgodila med fotografiranjem. Spomnimo – pevka je nazadnje na sodišču zmagala, ko je obtožila didžeja Davida Muellerja, da jo je med skupnim fotografiranjem otipaval po zadnjici. Podobno je storil tudi Bush starejši, ko se je fotografiral s Heather Lind. Medtem ko so se nasmihali fotografom, je sedeč v invalidskem vozičku igralko pobožal po zadnjici in ji povedal umazano šalo.

Še bolj nenavadno zgodbo o božanju pa je izpovedal igralec Kevin Sorbo, ki je najbolj znan kot televizijski Herkul. Gorostasnega igralca je nadlegoval nihče drug kot Gianni Versace, ki mu je obljubljal stalni manekenski angažma in ga nenehno vabil na svoje večerje v miamijsko vilo. Nekega večera se je zgodilo, da poleg Herkula ni bilo drugih povabljencev. Igralec je dejal, da ga je modni oblikovalec prijel za koleno in mu zašepetal nespodobno povabilo. Ko ga je igralec zavrnil, naj bi mu Versace odgovoril, da mu je všeč, ker je pravi moški, ne pa dekle, in izjavil: »V življenju moraš seksati z vsemi, z mačko, s psom, z deklico, z dečkom…« Ni sicer povedal, kaj je sledilo tem besedam, a je priznal, da je še vedno delal za Versaceja, le da ni dobil stalnega angažmaja, ker ni privolil v tako igro.